Gå til sidens hovedinnhold

8 superkupp på kjøkkenutstyr

Nå kan du handle kjøkkenutstyr av høy kvalitet for en liten penge.

Man får aldri nok av kjøkkenutstyr som vi gjøre jobben på kjøkkenet enklere, morsommere og smartere. Kjøkkenutstyr føles alltid som et tiltak å handle inn. Det hele blir litt lettere når man vet at Bakeren og Kokken har vårsalg med opptil 70 % rabatt på mange varer.

Bakeren og Kokken er en av Nordens største nettbutikker innen kjøkkenmaskiner og kjøkkenredskap. De fokuserer på «kunnskap, kvalitet og glede på kjøkkenet». I deres nettbutikk finner du kvalitetsredskap til kjøkkenet fra merker som Global, Le Cruset, og KitchenAid.

Du finner vårsalget på kjønnenutstyr her.

Under har vi plukket ut 8 favoritter fra vårsalget:

1. Grind and Brew Roma kaffemaskin

God kaffe starter med de gode kaffebønnene, og du får den aller beste kaffen når bønnene er helt nykvernet. Derfor har Princess designet Grind and Brew, som er en serie klassiske kaffemaskiner med innebygd kaffekvern.

Nå sparer du 500 kroner på kaffemaskinen her!

2. Witt Vintage Toaster

Denne brødristeren fra danske Witt er ikke bare designet for å være en elegant dekorasjon på kjøkkenet, den er også et praktisk valg. Med funksjoner som automatisk og manuell avstenging, automatisk brødsentrering og opptining, er den veldig enkel å bruke og blir raskt en ressurs i din hverdag. Satt ned med 52 prosent!

3. Yaxell Zen Knivsett

Knivsettett fra Yaxells Zen-kolleksjon er en kombinasjon av bra håndverk, solide materialer og stor designforståelse. Japansk stål på sitt beste! Det er ikke tilfeldig at knivene har blitt kåret til «best i test» tre år på rad av Aftonbladet. Knivsettet er nå satt ned med hele 1300 kroner.

4. Bodum Don Pedro Vakuumbrygger

Don Pedre har i mange år vært en meget populær kaffebrygger, både på grunn av den gode kaffesmaken og den fascinerende bryggeteknikken. Her kan du virkelig fordype deg i kaffelagingen med dette kvalitetsproduktet fra Bodum. Nå til halv pris!

5. Zwilling Twin Nova Grytesett

Et godt startsett med gryter og en kasserolle fra tyske Zwilling. Grytene har glasslokk og kasserollen kommer uten lokk. Grytene er solide og her kommer ikke mye til å sette seg i bunnen. De fungerer også på alle varmekilder, inklusivt induksjon. Nå er grytesettet satt ned med 45 prosent!

6. Wilfa Kaffemaskin

Nyt en kopp varm, nybrygget kaffe med denne elegante kaffemaskin fra Wilfa. Den brygger en hel kanne på 4-6 minutter med en optimal bryggetemperatur på 92°C- 96°C. Kaffemaskinen er dessuten utstyrt med dryppstopp-funksjon og avkalkningsindikator, sånn at vedlikehold er lett. Nå til 40 prosent rabatt!

7. Blendtec Total Blender

Total er en sterk og teknisk avansert blender fra amerikanske Blendtec. Supergod blender som lager skikkelige luftige smoothies, sauser og annet du måtte trenge. Veldig kjekt med forhåndsinnstilte programmer og 8 års garanti på motor og kanne. Nå er blenderen satt ned med nesten 1600 kroner.

8. Dualit Vannkoker

Med en kapasitet på 1,5 liter, kan du koke hele 22 liter i timen med vannkokeren fra Dualit. Den er utstyrt med en 360 graders base, hvor du kan sette vannkokeren uansett i hvilken som helst retning. Den kan fås i flere ulike farger. Nå til 35 prosent rabatt!

Du finner vårsalget på kjønnenutstyr her.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler