Gå til sidens hovedinnhold

9 raske veier til et bedre 2021

Nytt år - nye muligheter. Her er 10 ting som gjør veien til nyttårsforsettene litt enklere.

Det skal ikke mye til for å overgå 2020 som et år, men det betyr ikke at vi skal sette oss på bakbena av den grunn. Et av de mest populære nyttårsforsettene må vel være å holde kroppen sin i god form, også uten unntak dette året.

Og sånn setter du i gang...

Garmin Fenix 6s - best i test!

En personlig trener på armleddet? Det er i hvert fall det testen fra DinSide mener om Garmin Fenix 6s. Og det er akkurat det vi leter etter for å kickstarte årets treningsrutiner.

Her kan du kjøpe klokken

Drivhuset - gjør godt for kropp og sjel

En ny hobby som gjør underverk for sjel og kropp. Her kan du gro din egen sunne mat og samtidig unne deg selv noen sjelelige øyeblikk.

Dette drivhuset og flere får du hos Byggmax.

Treningsmatte fra Abilica - med støtte fra Johannes Klæbo

Hjemmetreningen er nå et faktum, og det gjelder å skaffe seg det beste utstyret for å holde det gående. Denne treningsmatten er en del av Abilicas egne Klæbo Collection, og leveres derfor signert av Johannes Høsflot Klæbo. Matten gir god friksjon, og ligger derfor stødig på gulvet - uten å skli.

Også best i test vel og merke!

Her kjøper du treningsmatten


Tightsen til utetreningen

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær! Vi kan fort begynne å klø oss i hodet når det gjelder hva som passer å kle på seg til løpeturen ute. Denne tightsen fra Nike er optimal i all slags vær. Plagget holder deg tørr og i bevegelse uansett årstid.

Her kjøper du den

En lojal (og fin) treningskamerat

Aldri for sent å prøve en ny hobby - eller kanskje bare oppgradere sykkelen i garasjen? Sykling er i hvert fall en lett, kul og leken måte å holde kroppen aktiv på.

Denne fra Cannondale er en stor snakkis. Her får du tak i den.

Zero Spaghetti

Zero Spaghetti er lavkalori nudler fremstilt av glucomannan fra konjakrot. Zero Spaghetti inneholder kun 6,4 kalorier pr. 100g. For deg som ikke klarer å legge vekk favorittmaten helt. Unn deg dette på veien mot en bedre helse.

Her finner du Shirataki-nudlene.

Proteinfabrikken har også et gigantisk utvalg av proteinpulver og lunsjbarer. Trykk her for å sjekke utvalget.

Utekjøkken fra GSI Outdoors

La 2021 bli et år for lange turer, og ta dette utekjøkkenet med på veien. Dette er et kompakt og allsidig kjøkkensett som er tilpasset to personer. Settet er anbefalt av Milrab, og vi kan ikke si prisen er så aller verst heller.

Her finner du utekjøkkenet.

Verdens minste tredemølle

Selv om dørstokkmila kan kjennes veldig lang har du ingen unnskyldninger med denne lille saken i hus. Verdens minste tredemølle kan enkelt pakkes sammen og slås opp. Perfekt for en travel hverdag.

Her kjøper du den.

Infrarød badstue fra Zenkuru

"Når kroppen føles støl og musklene ømme, lengter du desperat etter den spahelgen du aldri rekker å reise på. Å bygge om badet for å få plass til en tradisjonell badstue virker litt overdrevent, men med den smarte og bærbare Zenkuru infrarød badstue får du et luksuriøst badstuebad hjemme på et blunk!"

Det ser kanskje litt spesielt ut, men høres ut som en drøm. En helt ny måte å slappe av på. Badstuen fra Zenkuru kjøper du her.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her