*Nettavisen.*

Anbud på solskjerming og markiser

Reklame
beautiful interior of a modern house beautiful interior of a modern house

Slik finner du billigst og best løsning for innvendig og utvendig solskjerming til din bolig.

09.04.20 15:22

Våren er kommet for fullt flere steder i landet, og du har kanskje merket at solen igjen gir skarpt lys i stua eller på soverommet?

Hvis du har behov for markiser eller andre former for solskjerming, er det hensiktsmessig å innhente anbud og avtale befaring med flere leverandører før du bestiller. Våren er høysesong for denne bransjen, så det lønner seg å bære tidlig ute med bestillingen for å unngå ventetid på befaring eller leveranse.

– Prisene og ikke minst løsningene innen solskjerming varierer veldig på tvers av leverandører, så det er smart å sjekke med flere leverandører før man gjør et valg, sier Gulbrand Øverbye, produktansvarlig for Solskjermingstilbud.no.

Solskjermingstilbud.no er en gratistjeneste som gjør det enkelt å innhente tilbud på både innvendig og utvendig solskjerming. Uansett om du vet hvilke produkter du skal ha eller er usikker på hva som er den beste løsningen, kan du få hjelp og tilbud tilpasset ditt behov.

Innhent anbud på solskjerming og markiser på Solskjermingstilbud.no

Klikk på bildet for å forstørre. Gulbrand Øverbye, produktansvarlig for Solskjermingstilbud.no.

Gulbrand Øverbye, produktansvarlig for Solskjermingstilbud.no.

Mye penger å spare

Alt du trenger å gjøre, er å fylle ut skjemaet på Solskjermingstilbud.no, og du vil bli kontaktet av inntil tre seriøse leverandører som tilbyr gode solskjermingsløsninger der du bor.

Du kan spare både tid og penger sammenlignet med å bruke tid på å kontakte ulike firmaer selv.

– Det er lurt å ikke kun tenke på estetikk og pris, men for eksempel også vurdere hvor enkel løsningen er i bruk og om en utvendig løsning vil tåle vær og vind der du bor, fortsetter Øverbye.

Anbefaler befaring

De aller fleste aktørene i dette markedet tilbyr gratis og uforpliktende befaring, noe Øverbye også anbefaler å avtale via Solskjermingstilbud.no.

– På mindre prosjekter og kjøp kan det være tilstrekkelig å få et spesialtilpasset tilbud uten at leverandøren kommer på befaring. Er det en større leveranse, vil det ofte være lurt at firmaene kommer på befaring for å finne beste løsning, understreker han og fortsetter:

– Norge har en del unike utfordringer med både kaldt klima, ruskevær og solforhold som varierer veldig gjennom året, så det er smart å velge en produsent som har tilpasset solskjermingen for norske forhold.

Solskjermingstilbud.no er helt gratis å bruke, og det er ingen forpliktelser heftet ved tjenesten. Nettbureau, som står bak Solskjermingstilbud.no, har også en rekke andre tjenester som hjelper norske forbrukere med å finne de beste og billigste leverandørene innen kategorier som strøm, varmepumper, alarmtjenester og bredbånd.

Innhent anbud på solskjerming og markiser på Solskjermingstilbud.no

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag