Gå til sidens hovedinnhold

Anton Sport: Opptil 50 prosent på en mengde sko

Nå gjør du kanonkupp på en stor mengde sko hos Anton Sport.

Hver helg kjører den sporty nettbutikken Anton Sport i gang et helgetilbud for medlemmene sine. Dette gir muligheten til å gjøre skikkelig kupp, og medlemskap fikser du enkelt og kjapt i nettbutikken.

Denne uken kan du gjøre et realt superkupp på nesten alle sko i sortimentet. De har mengder med sko fra blant annet Nike, Gaitline og La Sportiva. Fritidssko, løpesko, tursko - hva enn du måtte ha behov for.

Salget gjelder i nettbutikken, men også i alle de fysiske butikkene. Sjekk ut favorittene vi har plukket ut her:

1. Horizon RB9X fra Icebug


Den perfekte løpesko for grusvei og lett sti. Opprinnelig 1200 kroner, nå 960 kroner. Du finner skoen her

2. Renew Explore Lucent W fra Nike

En allsidig sko som bruker nyskapende lag-inndeling for å skape et dramatisk og dekonstruert utseende. Utformet med lette, pustende materialer, leverer de en eksepsjonell komfort gjennom hele dagen. Opprinnelig 849 kroner, nå kun 399 kroner.

Du finner skoen her

3. Trango Trk Woman GTX fra La Sportiva

En lett og teknisk fjellstøvel for den turglade, og passer både til bruk på fjellet, og i skog og mark. Opprinnelig 2799 kroner, nå 1999 kroner.

Du finner skoen her

4. Float fra Gaitline


En lett og behagelig sko med en overdel som er laget i lett og robust mesh-kvalitet. Dette sørger for at skoen er slitesterk uten at den føles tung å gå med. Opprinnelig 1899 kroner, nå 1499 kroner.

Skoen finner du her

5. Kawa Slide Kids fra Nike

Behagelig sandal for små/store barn som gir slitne føtter komfort etter lek og konkurranser med ekstra myk demping, fleksibel yttersåle og en rem som følger formen til foten. Opprinnelig 299 kroner, nå 239 kroner.

Du finner sandalene her

6. Air Zoom Pegasus 36 fra Nike

Den ikoniske Nike Air Zoom Pegasus 36 er tilbake i ny form med bedre komfort og pusteevne. Opprinnelig 1299 kroner, nå 799 kroner.

Du finner skoene her

7. Speedcross Vario 2 GTX fra Salomon

Terrengløpesko til dame med godt feste på hardt og mykt underlag. Opprinnelig 1599 kroner, nå 999 kroner.

Du finner skoen her

8. Cavu 3 fra Hoka One One

En fjærlett, superrask sko som tilbyr både utseendet til en kul sneaker og følelsen til en up-tempo løpesko. Før 1699 kroner, nå 1299 kroner.

Du finner skoen her

9. Kailash Pro GTX fra Scarpa

En klassisk fjellsko med nubucklær og goretex. Dette er en svært komfortabel fjellsko som fungerer til turer i ulendt terreng, men fortsatt gir høy komfort på gode stier.

Du finner skoen her

10. XA Pro 3D GTX fra Salomon

Slitesterk bestselger fra Salomon. XA Pro 3D GTX er en fritidssko som fungerer hele året igjennom. Skoen er best egnet i skog og ulendt terreng, men fungerer også godt i urbane omgivelser. Opprinnelig 1799 kroner, nå 1299 kroner.

Du finner skoen her

Reklame

Kutt den skyhøye strømregningen: Slik får du billigst og best varempumpe