Gå til sidens hovedinnhold

Anton Sport: Opptil 50 prosent på Kjus

Nå får du en mengde varer fra Kjus på knalltilbud.

Hver helg kjører den sporty nettbutikken Anton Sport i gang et helgetilbud for medlemmene sine. Dette gir muligheten til å gjøre skikkelige superkupp, og medlemskap fikser du enkelt og kjapt i nettbutikken.

Denne uken kan du gjøre skikkelige kanonkupp på et utvalg bekledning fra Kjus som jo passer helt perfekt nå som høsten offisielt har ankommet. Helt siden start har merket blitt drevet av grunnleggerne Lasse Kjus og Didi Serena sitt store ønske om å lage innovative og stilige sportsklær.

Salget gjelder i nettbutikken, men også i alle de fysiske butikkene. Sjekk ut favorittene vi har plukket ut her:

Downforce Jacket - 50 prosent

Hvis du skal kjøre skikkelig på ski, er dette den riktige jakken for jobben. Dette er en seriøs og innovativ jakke i premium andedun, inkludert det prisbelønte ventilasjonssystemet AC-Vent™. I tillegg innehar den forseglede kamre for værbeskyttelse og en integrert, vindtett hals med anatomiske sømmer. Her er det ikke spart på noe!

Kjøp jakken her

Sight Line Jacket - 50 prosent

Den klassiske og funksjonelle skijakken tatt til et helt nytt nivå. Dette ved å utstyre jakken med super-elastisk, 4-veis stretchstoff og kombinere det med fremtidsrettet mote. I tillegg ser den jo ekstremt stilig ut!

Du finner den her

Duana Jacket Women - 50 prosent

Ikke bare ser jakken nydelig ut, men den fyller også alle krav du måtte ha når det gjelder funksjon og komfort i en jakke. Jakken innehar naturlig dun kombinert med tynn, lett KJUS FAST® THERMO isolasjon, som opprettholder sin form og ytelse over tid. Mens 4-veis stretch gir deg ubegrenset frihet til å bevege deg, og 3D-mesh skulderinnsatser bidrar til å holde den perfekte temperaturen.

Kjøp den her

Sella One-Piece Suit - 50 prosent

Stilig, stretchy og komfortabel drakt som beskytter mot all slags vær og føre. Drakten er full av smarte og funksjonelle detaljer som inkluderer justerbare mansjetter med glidelås, to innerlommer, en integrert skikortlomme, avtakbart belte og og integrerte bukseseler som lar deg brette ned overdelen uten at buksedelen følger med.

Du finner den her

Reklame

Kutt den skyhøye strømregningen: Slik får du billigst og best varempumpe