Gå til sidens hovedinnhold

Anton Sport: Opptil 60 prosent rabatt på ull- og superunderty

Kjøp ull og superundertøy på salg nå, så slipper du å ta på deg den hullete ull-tightsen fra bestemor når det virkelig trengs.

Hver helg kommer Anton Sport med et nytt og spennende tilbud for medlemmene sine. Salget gjelder i nettbutikken og alle de fysiske butikkene. For å registrere deg som medlem trenger du kun å oppgi navn og telefonnummer.

Men er du lur melder du deg også på nyhetsbrevet - da får du beskjed hver eneste helg om tilbudene du ikke bør gå glipp av. Sjekk ut salget her.

Denne helgen er det ull- og superundertøy som står for tur. Nå får du svært rabatterte priser på kjente merker som Johaug, Devold, Odlo, Swix og Kari Traa.

Sjekk ut våre favoritter her:

Devold

Det annerkjente norske merket Devold har levert i 167 år. De velger langvarige forhold med arbeiderne sine, metoder som er skånsomme for både dyra og miljøet, og velger bort plast der de kan.

Islander shirt fra Devold har en førpris på 849, men koster nå kun 499.

Klikk her for å kjøpe den.

En deilig tights i merinoull som får deg til å føle deg både varm og fin. Nå koster den kun 599, med en førpris på 899.

Kjøp den her.

Swix

På 1940-tallet ledet Børje Gabrielsson Sveriges største legemiddelfirma, AB Astra. Han elsket å gå på langrenn, men irriterte seg over bakglatte ski med dårlig glid på ulikt føre. Han etterlyste derfor en vitenskapelig utprøvd skismøring som kunne takle slike utfordringer. Swix' gode rykte spredte seg fra toppen og nedover, både turgåere og mosjonister.

Nå får du rabatt på splitter nye ulltøy fra Swix, for både ham og henne.

Nyheten fra Swix får du nå for kun 399 kroner på Antons' helgetilbud.

Klikk her for å kjøpe.

Denne koster også 399 kroner, her får du 150 kroner avslag.

Klikk her for å kjøpe.

Se alle tilbudene her.

Kari Traa

Kari Traa-kolleksjonen har vokst fra et lite utvalg av feminine hodeplagg til et stort og komplett merke for aktive kvinner. En sterk fargepalett, et umiskjennelig design og den høyeste tekniske kvaliteten går igjen i alle artikler, fra undertøy til ytterklær.

Mellom trening og konkurranser brukte Kari Traa å strikke sine egne luer og sette et personlig preg på skiklærne. De forskjellige kreasjonene ble så populære blant venner og skifrender at hun i 2002 bestemte seg for å gjøre hobbyen til forretning.

En av mange ikoniske Kari Traa-ullgensere. Passer perfekt for skandinavisk vinter. Nå får du den med 400 kroner i rabatt.

Kjøp den her!

Her er en mer anonym variant, uten glidelås i halsen. Nå får du kjøpt den for bare 299 kroner, nesten halve prisen.

Her kan du kjøpe den!

Odlo

Odlo er en sveitsisk sportsutstyrsprodusent med norske røtter. Odlo ble grunnlagt av Odd Roar Lofterød i 1945. Det var en videreføring Union Farveri og Silkeveveri. Merket har hatt avtaler med sportsutøvere som Ole Einar Bjørndalen, Bjørn Dæhlie, Pål Tyldum og Knut Johannesen.

Nå får du et helt sett superundertøy til utrolige 599 kroner. Undertøyet holder deg varm og tørker fort om det blir vått.

Klikk her for å kjøpe!

Men barna må jo også være varme! Dette lekre superundertøyet får du for bare 499 kroner akkurat nå.

Klikk her for å kjøpe!

Les også

Denne dørmatten er laget for norske forhold

Les også

15 stilige jakker å gå med i høst

Les også

Her er Norges mest sjarmerende høyfjellshoteller