Årets hotteste hagemøbler

Reklame

Slik får du en koselig uteplass.

22.05.19 13:12

Er det én ting vi nordmenn er gode på, så er det å utnytte hvert eneste sekund når det er fint vær og varmere temperaturer. I år har vinteren vært i drøyeste laget, og tanken om sol og vårrengjøring har blitt utsatt for de fleste. Men, nå begynner derimot tankene å snu seg mot lysere tider, og da er det på høy tid å fikse uteplassen. Om dine gamle hagemøbler er blitt værbitt og slitte, finnes det utallige lekre produkter på nett, som du kan få levert rett på døren.

Se stort utvalg av hagemøbler hos H&M.

Før du går til innkjøp av nye hagemøbler kan det være lurt å tenke igjennom visse ting, som plass og bruk. Er du en ekte solnyter vil du kanskje prioritere plass til en behagelig solseng, eller så ønsker du kanskje å prioritere en fin spisegruppe, om du ofte inviterer til middag. Det finnes gode alternativer for et hvert bruk, og ikke glem at planter og puter skaper en ekstra hyggelig uteplass.

Under finner du våre favoritter fra utemøbel-avdelingen hos Jotex, Room21, H&M, Ellos og Glassoginterior.no.

Lampe fra Twilight

Om du har en vegg kan det brukes til en innbydende sofakrok. For eksempel er en utelampe en fin måte å skreddersy ditt eget lille hjørne. Denne lampen er belysning med nytenkning. Den sprer lys i skiftende farger, og du kan selvsagt velge hvilken farge du ønsker å ha fast. En fulladet lampe varer i åtte timer.

Rosa stoler

Velg en annerledes farge enn du er vant til. Disse to stolene fra Ellos i metall, gir det lille ekstra, samtidig som de er deilige å sitte på.

Stor vannkanne

Kannen passer like godt i hagen som en innredingsdetalj blant plantene i hjemmet.

Serveringsvogn

Et rullebord er et fint tilskudd som sidebord i terrassen eller balkongen. Server gjestene dine med noe godt i glasset med denne fra Jotex.

Parasoll

En parasoll flytter du enkelt dit du ønsker, og med pergolaen skaper du romfølelse på uteplassen din. Disse fra Jotex er ikke bare i bra kvalitet, men er også fine å se på.

Utetepper

Den vanligste feilen mange gjør er å ikke pynte like mye ute som inne. Det finnes faktisk lekre utetepper som fullfører hele looken. Det er med på å skape en koselig atmosfære.

Lenestol Tobago

Miks opp stolene i ulike farger og materialer. Stolen fra Tobago er et lekkert tilskudd til samlingen. Dog bør denne plasseres under et tak, fordi rotting-materialet ikke tåler regn og altfor sterk sol.

Sofa Tobago

Har du lyst på en utesofa, er denne et godt valg. Den er også i rotting, og må plasseres under et tak. Perfekt til balkongen.

Bord og 3 stoler fra Skagerak

Gjør sitteplassen myk og deilig. Finn roen med naturmaterialer! Bordet fra Skagerak kommer i treverket teak, og kommer selvsagt med matchende stoler.

Hjørnesofa inkludert 3 bord

Har du en stor hage er det fint å pynte med en større hjørnesofa. Det passer perfekt for deg som har store hagefester og ønsker plass til alle. Denne er også slitesterk, fleksibel og vendbar. Putene kan du lett ta av og håndvaske.

Solseng Summer

Har du plass til en solseng er du heldig. Denne fra Summer er klassisk, komfortabel og i flettet kunstrotting med ramme av pulverlakkert stål. Madrass medfølger, som er avtakbart og kan vaskes for hånd.

Putekasse Summer

En putekasse er ikke bare lønnsomt for deg som har mange sitte-og pynteputer. Du kan legge drikkevarer og andre småting i den i tillegg. Det er bærehåndtak på sidene, og med den lekre kunstrottingen gir den en bohemsk følelse.

Grill Falcon

En utendørsgrill er noe du må ha om du har plass til den. Dette er en gassgrill med stor grillflate og en infrabrenner med integrert grillrist i sidebordet. Du får selvsagt mye plass til maten! Med LED-lys rundt i bryterne får den en ultramoderne stil.

Hvilestol droppen

Tenk å lene seg på denne med en god bok! Droppen er trendy og komfortabel hengestol som har plass til både balkong og hage.

Program sidebord

Naturlige materialer er i vinden som aldri før, og dette sidebord gir et hyggelig preg utendørs.

Saba lyslykt

Lys opp sommernatten med flere lyslykt! Da blir det hyggeligere å være ute etter mørkets frembrudd. For å få en lun sitteplass får du aldri lyst til å forlate uteområdet.

Raggle LED-lysslynge

Sammen med lyslykter er LED-lysslynge med på å skape en lun atmosfære. Du kan henge denne langs taket og vipps så får du en stemningsfull lyssetting for sene sommerkvelder.

Grow sittepute

Har du utestoler bør du legge på fine sitteputer for å sitte mer behagelig. Grønn er årets trendfarge, og denne sitteputen fra Grow gir oss en ordentlig jungelfeber.

RICIE Solcelledekor

Skap et mer bohemsk uteområde med solcellelamper! Batteri er inkludert og lampen lyser i 6 timer. Kjøp flere for en koseligere stemning. Disse kan henges på trærne eller på taket.

Willy-vaser

Små detaljer som vaser og krukker er en must! Disse kan du bruke både ute og inne.

Mønstret kjølebag

På varme sommerdager er det perfekt med en kjølebag eller kjøleboks. Fyll den med kjøleelementer og du er klar for piknik.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.