Gå til sidens hovedinnhold

Årets julegave kommer til å bli utsolgt - du kan sikre deg gaven nå

Det er ingen tvil i ekspertenes øyne: Dette blir årets julegave til familien.

For 21 år siden stod fortvilte mødre og fedre i lange køer for å få tak i spillet alle skulle ha til jul: Flåklypa Grand Prix.

Julen 2021 er spillet tilbake, og eksperter innen gaming Nettavisen har snakket med er ikke i tvil: Spillet vil bli utsolgt også før julen i år. I hvert fall om vi snakker om den fysiske versjonen du kan pakke inn som kan brukes på den ekstremt familievennlige spillmaskinen Nintendo Switch.

Her kan du forhåndsbestille spillet, og sikre deg ditt eksemplar

Vi har tatt inn så mange spill vi fikk lov til av økonomifunksjonen i vårt konsern for å sikre leserne av Nettavisen og Amedias øvrige aviser muligheten til å være 100 prosent sikker på at de får tak i årets julegave.

Her kan du forhåndsbestille spillet, og sikre deg ditt eksemplar

Når det er tomt er det tomt, og det er fordi det tar lang tid å produsere nye fysiske spill. Nintendo skal kontrollere en slik produksjon, og etter at de som er produsert opp nå er tomme vil ikke nye komme før etter jul.

Her kan du forhåndsbestille spillet, og sikre deg ditt eksemplar

Trenger du Nintendo Switch?

Det finnes to versjoner. Fullversjonen kan kobles til TV, og har avtagbare kontroller. Det er denne som er en slags fullverdig spillmaskin, mens den andre er herlig for turer og i små hender.

Nintendo Switch - fullversjon (3 749 kroner)

Nintendo Switch Lite (2 249 kroner)