*Nettavisen.*

Årets mest trendy høstjakker for dame

Reklame

Foto: hoyer.no

5 jakketrender som gjelder denne høsten.

29.08.19 10:24

Møt høsten med en fresh jakke som både varmer og holder deg trendy. Denne sesongen er det mange klassikere som gjelder, så disse kan du sverge til i mange år.

Et tips er å eie minst én kåpe og én kort jakke. Da kan du variere og bruke de på flere måter til ulike anledninger. Vi har sett på de mest trendy høstjakkene for dame.

Trenchcoat

De fleste vet at en trenchcoat assosieres med høst. Eier du ikke en trenchcoat er det virkelig en bra investering. Da er den klassiske i beige som gjelder. Denne høsten er kommer det også andre varianter og farger i motebildet. Oversized og skinn er en av de største trendene denne høsten.

Klikk på bildet for å forstørre.

Jakke med belte

Fremhev midjen med et belte knytet rundt jakken eller blazeren. Fargen på jakken skal helst være nøytral, og denne sesongen er særlig pistasjegrønn, jordtoner og denim som er populær.

k
beltejakke

Denim fra & Other Stories - Brun fra Stine Goya - Pistasj fra ARKET - Beige fra ARKET - Beige fra & Other Stories

Teddy

Hold deg varm med en deilig, oversized teddyjakke. Denne ytterjakken er helt perfekt for et enkelt antrekk med jeans, eller en blomstrete kjole for en større kontrast.

app005prod
treddy

Dyrisk

Tilføy litt dyrisk mønster i klesskapet ditt. Det er noe veldig eksklusivt med leopard-og slangeprint som løfter antrekket. Så om du ønsker en jakke med "wow"-faktor, så går du for en av disse.

Klikk på bildet for å forstørre.

Klikk på bildet for å forstørre.

Skinnjakke

Den klassiske bikerjakken går aldri av moten og er et basisplagg alle kvinner bør ha. Enten det er i semsket eller glatt skinn, sort, beige eller en knallsterk farge som rød. Style den med et fint høstskjørt!

Klikk på bildet for å forstørre.

Klikk på bildet for å forstørre.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.