*Nettavisen.*

Årets skijakker fra Helly Hansen

Reklame
 

Foto: Hellyhansen.no

Her er de mest populære skijakkene fra Helly Hansen.

05.12.19 14:02

Det er svært viktig å velge riktig skijakke. Den skal holde deg varm, beskytte mot snø og vind, og i tillegg føles komfortabel når du suser ned i alpinbakken.

Hos Helly Hansen finner du mange skijakker av topp kvalitet for både ham og henne.

En viktig egenskap skijakkene fra Helly Hansen har, er Lifaloft-isolasjon. Dette er en banebrytende isolasjon basert på garnteknologi som holder på mer luft, og som veier mindre. Under finner du bestselgere fra Helly Hansen med akkurat denne teknologien.

Kjøper du en skijakke eller bukse fra den seneste skikolleksjonen til Helly Hansen, får du en gratis dag i skibakken - velg mellom over 50 alpindestinasjoner verden over!

Les mer om Ski Free her.

Alpha Lifaloft Jacket (herre)

Denne jakken har enestående egenskaper til å være så lett, noe som gjør den perfekt til den som ikke orker å drasse med seg en tung jakke.

Klikk på bildet for å forstørre.  

W Whitewall Lifaloft jacket (dame)

Det er viktig å holde kroppen varm. Denne jakken har en lang silhuett med store lommer, og kommer i mange freshe farger.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Straightline Lifaloft jacket (herre)

Denne er en favoritt blant det kanadiske skilandslaget. En supervarm jakke som ikke krølles, så du holder deg stabil nedover bakken.

Klikk på bildet for å forstørre.  

W Motionista Lifaloft jacket (dame)

Med høyteknologiske funksjoner i et kledelig design, holder du deg både varm og sikret i skibakken med denne kule jakken.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Se flere skijakker fra Helly Hansen her.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag