Årets skolesekker 2019

Reklame

Foto: Beckmann

La kvalitet være avgjørende når du går til innkjøp av høstens skolesekk. Dette er årets ryggsekker fra Beckmann.

05.07.19 13:00

Det går fort til skolestart i august, og har du ikke allerede gjort det, er det lurt å finne ut hvilken sekk du skal kjøpe til den unge lovende.

Beckmann er et navn de fleste forbinder med skolesekker, og det av god grunn. Helt siden 1946 har bedriften til Olav Beckmann fokusert på sekker for norske barn, og grunntanken om at barna trenger sekker av høy kvalitet lever videre den dag i dag. Riktige materialer, optimal funksjonalitet og et design barna liker er elementer Beckmann jobber med hver dag. Det er lite som er viktigere enn å ta vare på ryggen.

Her finner du ryggsekkene til Beckmann.

- Det kan være fristende å kjøpe en sekk som barnet kan vokse inn i, men det er ikke å anbefale. Det viktigste du må tenke på ved kjøp av sekk, er at den passer til barnets størrelse, og at den festes og bæres riktig, forteller markedssjef Martin Beckmann.

Alle sekker fra Beckmann er utformet etter tre ergonomiske prinsipper: vektoverføring, bevegelsesfrihet og tilpasning,

Fakta

Skolesekk: Beckmanns 5 tips til foreldre

Barnehage

Allerede i barnehagen er det nødvendig med sekk, til turdager og til frakt av drikkeflaske, bamse og annet utstyr. Kanskje skal junior starte i barnehagen for første gang, eller kanskje rett og slett den første sekken har blitt for liten? I tillegg til skolesekker fører Beckmann en rekke sekker til barnehagebarna.

12 liter er en super størrelse til de litt større i barnehagen, og basert på egen erfaring er vi rimelig sikre på at enten enhjørning, brannbil eller skogsdyr vil slå an. Sekkene over likner på små skolesekker, og tåler hard medfart. Det følger også med et nett til skittent/vått tøy, samt regntrekk.

Til de litt mindre barnehagebarna, er 10 liter en bedre størrelse. Sekken Urban mini er god for små rygger med et bæresystem som er like bra som på sekker til voksne, den har regntrekk og er slitesterk med solide polstringer.

Urban Mini finnes i gul, blå, rosa, grå, lilla og rød.

1. klasse

Det å begynne i 1. klasse er noe av det mest spennende man skal gjennom i barndommen. Hos mange kribler det i hele kroppen av forventning og spenning, og alt er nytt. Ny er gjerne også skolesekken, og i nettbutikken til Beckmann finner du hele sett med sekk og alt du trenger av tilbehør til skolestart. Settene er til en ekstra god pris, og inkluderer sekk, gym-/tursekk, pennal, matboks, drikkeflaske og merkesett.

1. klassesett "Alva" og 1.klassesett "Black Supercar".

Her finner du resten av 1.klassesettene.

Ønsker du ikke et helt sett, er det også mulig å kun bestille sekk. Blant årets design finner du Roborex, Forest Friends, Mermaid og Ninja, i tillegg til en rekke andre. Det skal med andre ord godt gjøres å ikke finne noe skolestarteren vil like.

2.-5. klasse

Plutselig blir førsteklassesekken for liten, og da må man opp en størrelse. Classic 28 liter er, i likhet med førsteklassesekken, en solid, ergonimisk og funksjonell sekk. Den er tilpasset en større rygg enn førsteklassesekken, men har de samme gode egenskapene.

Sekken Classic 28 liter, vist fra forskjellige sider i stilene Emoji, Black og Blue.

6. klasse og oppover

For de større barna og ungdommene, er det sekker fra 30 liter og oppover som gjelder.

Sekken Urban i fargen Yellow. Foto: Beckmann

En god og populær sekk som passer fra 6.klasse er sekken Urban, i et trendy, retro design med eget rom til laptop. Som alle Beckmann-sekker har den fokus på stabil og god bæring, med egen brystrem og aluminiumsspile.

Disse tre er blant bestselgerne: Yellow, Petrol og Rust.

I samme størrelse finner du Beat 30 liter. Denne har en avslappet stil, gode bæreegenskaper og blant annet innvendig rom for laptop og nettbrett.

Her finner du alle sekkene til ungdom og større barn.

Til den aktive ungdommen er Sport 32 liter et godt alternativ, med et sporty design og god luftgjennomstrømning.

Beat Floral, Sport Green og Urban Black.

Beckmann fører også sekker for studenter, sekker/vesker beregnet på jobb og en rekke fritidsprodukter.

Her finner du nettbutikken med hele utvalget til Beckmann.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.