ARKET: Ny nettbutikk som eies av H&M er endelig tilgjengelig i Norge

Reklame

Foto: Arket

Sjekk den kule nettbutikken til den svenske high street-kjeden!

23.04.19 13:18

Det er ingen hemmelighet at svenskene er gode på mote. Populære ARKET har både fysiske butikker i land som Danmark og Storbritannia, i tillegg til nettbutikk i 18 land. Nå er nettbutikken også tilgjengelig i Norge.

Det er også planer om å åpne første fysiske butikk på Majorstuen i Oslo våren 2019, men åpningsdatoen er fortsatt ukjent.

Se hva nettbutikken tilbyr her.

Den svenske butikkjeden som eies av H&M-gruppen, tilbyr klær, interiør, og tilbehør for ham, henne, barn og til hjemmet. De er kjente for sine kvalitetsrike klær som kan brukes år etter år, og fører rundt 40 eksterne merker, inkludert Adidas, Reebok og Brio.

Bortsett fra å produsere tidløse klær og stæsj med lang levetid, har de sterkt fokus på bærekraft, som er synlig gjennom valg av materialer til valg av leverandør.

Prismessig ligger de litt høyere enn på H&M, men kvaliteten er også mye bedre.

Besøk ARKET her.

Toll er inkludert i prisen, og du betaler 65 kroner for hjemmelevering. Standard levering er gratis for varer over 1500 NOK. Du får tilsendt varene innen 4-6 virkedager. Det er alltid gratis retur.

Dette er noen av de mest populære plaggene akkurat nå:

Oversized blazer

Romantisk skjørt

Hvit skjorte

Kjole i skinn

Røde skinnsandaler

Håndveske

Vase i messing

Solbriller fra Ace & Tate Donna

Stripete genser

Lett vårjakke

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.