Badetøy 2019: Sommerens hotteste bademote

Reklame

7 badetøy-trender du bør få med deg denne sesongen.

21.05.19 08:54

Denne sommeren er vi uten tvil tilbake til 60-og 70-tallet hvor retrostilen gjør sitt inntog. I tillegg ser vi freshe farger som gul og herlige mønstre som leopardprint.

Bikinitrusen skal helst ha høyt liv, mens badedrakten er tilbake for fullt.

Uansett hvilket badetøy du foretrekker finnes det noe for enhver smak denne sesongen.

Se stort utvalg av bademote hos H&M.

Gult

Årets fargetrend innen bademote er gult. Den sterke, glade fargen er perfekt til gyllen hud om sommeren.

Se flere badetøy hos & Other Stories.

Leopard

Leopardprint er en kjempetrend - også innen bademote. Er du litt ekstra vulgær og liker å skille deg ut, bør du gå for en leopardmønstret badedrakt eller bikini.

Retro

Den retro-vintage-stilen er ikke til å unngå denne sommeren. Da er det badetøy i ruter, striper eller høyt liv som gjør susen.

Belte

Det er noe a lá James Bond-pike og 60-70-tallet med disse badedraktene med belte. Du får fremhevet midjen, og looken gir deg en mer sofistikert stil.

Badedrakt fra YAS - Badedrakt fra & Other Stories - Badedrakt fra Seafolly

Badetopp

Badedrakt med lange ermer i surfestil er en av de største trendene i år. De er ikke bare mer solbeskyttende, men også lekre å ha på. Du kan bruke den som vanlig topp over jeans.

Badetopp fra H&M - Badetopp fra & Other Stories - Sort badetopp fra H&M

Sjekk ARKET for stort utvalg av badetøy.

Wrapstyle

En annen trend i år er lekre detaljer på badetøyet, som sløyfer og knytninger. Vi elsker hvordan bikiniene under minner om et luksuriøst badeferie, og samtidig vil de være med på å løfte dine to beste fordeler.

Badedrakt fra & Other Stories - Badedrakt fra H&M - Bikinitopp fra & Other Stories - Bikinitruse fra & Other Stories

Highwaist

En tydelig bikinitrend i år er underdeler med høyere liv. Disse trusene er komfortable og sitter godt på, og vil passe perfekt for henne som elsker å bade i bølger.

V-Cut Bikini top fra & Other Stories - High Waist bikinitruse fra & Other Stories - Bikinitopp fra Espirit - Bikinitruse fra Espirit - Bikinitopp fra & Other Stories - Bikinitruse fra & Other Stories

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.