*Nettavisen.*

Black friday - her er veskekuppene du gjør

Reklame
 

Veskevalget har kanskje mer å si enn du tror. Disse 8 veskene som krydrer opp hverdagsantrekket finnes nå på salg.

30.11.19 15:41

Nå nærmer Black Weekend seg slutten, og det er nå du får de ordentlig gode tilbudene. Har du lett etter noe å kjøpe hele uken uten hell? Vesken er et tilbehør du aldri får nok av, og den kan være med å krydre opp hverdagsantrekket på 1-2-3. Med jobbantrekk og i formelle anledninger er vesken den perfekte ( og kanskje den eneste) måten å la personligheten din skinne gjennom på. Er det èn ting du skal kjøpe i Black Weekend så er det en veske.

IKKE GLEM: Nelly har 30% rabatt på hele nettbutikken denne helgen

Vi har plukket ut 8 vesker fra salgene denne helgen som du kan gjøre til ditt it-plagg. Vesker kan jo gå ganske høyt opp i pris, og derfor er det viktig å gjøre et kupp på salg som dette for å ha samvittighet til å ta seg råd til noe mer luksuriøst.

1. Bag Two Way Tulip Large

Klikk på bildet for å forstørre.  

Denne romantiske pudderrosa vesken fra Little Hefner er satt ned fra 6899 kroner til 4829 kroner. Du sparer altså over 2000 kroner på denne godbiten. Benytt deg av sjansen før det er for sent!

2. Black Monroe Shoulder Bag fra See by Chloè

Klikk på bildet for å forstørre.  

Den perfekte vesken til skole eller jobb med unike detaljer som rund hank og kraftige gulldetaljer. Så enkelt, men så bra. Vesken kan brukes over skulderen men også bare på armen. Godbiten er satt ned over 1000 kroner denne helgen.

3. Bag Evin Tote Medium Leather

Klikk på bildet for å forstørre.  

Den klassiske totebagen er et "must" i garderoben. Denne fra Marlene Birger har subtile detaljer i skinnet, og går umulig av moten. Nå får du den fra kun 2869 kroner.

4. Cognac Dixie Morgan Bag

Klikk på bildet for å forstørre.  

Denne brune skinnvesken med flettet hank er prikken over i-en på antrekket. Vintage-looken på vesken gjør at den kun blir finere jo mer brukt den er. Vesken får du for kun 1599 kroner nå på salg.

5. Debby Drawstring Medium

Klikk på bildet for å forstørre.  

Bøtte-vesken fra Lauren Ralph Lauren blir et overraskende element i antrekket med den spesielle formen og den knæsj-røde innsiden. Den er på salg på Nelly sine butikker og fåes nå for kun 1959 kroner.

6. The Tag Tote 31

Klikk på bildet for å forstørre.  

En romslig veske fra det anerkjente Marc Jacobs. Denne fungerer som både skulderveske og håndveske, og er perfekt for hverdags. Her får du plass til alt du skulle trenge samtidig som du ser stilig ut. Spar nå 1800 kroner på kuppet.

6. Alimakka New Suede

Klikk på bildet for å forstørre.  

En veske som dette i tynt skinn setter spill og tekstur i antrekket. Denne avlange skinnvesken med sølvdetaljer fra NuNoo får du for kun 1399 kroner nå.

7. NOUVEAU HAMILTON LG SATCHEL

Klikk på bildet for å forstørre.  

Det klassiske veskemerket Michael Kors slutter ikke å skuffe. Hengelåsen på forsiden av vesken og det stive skinnet gjør looken uforglemmelig. Kjøp den nå for kun 2904 kroner på avslag.

8. Montalcino ATP Atelier

Klikk på bildet for å forstørre.  

Mini-vesken i slangeskinn passer perfekt for den som ikke bærer med seg så mye men likevel vil piffe opp antrekket. Det myke skinnet fra kvalitetsmerket ATP atelier kommer til å bli med deg lant ut i livet. Nå sparer du 1200 kroner ved å kjøpe den for kun 2799 kroner.

Nelly har 30% rabatt på hele butikken sin denne helgen, sjekk det ut her.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag