*Nettavisen.*

Black Friday: Her er det beste sportsklokke-kjøpet

Reklame
suunto 9

Foto: milrab.no

Få 45% rabatt på multisportsklokken fra finske Suunto.

29.11.19 11:39

Black Friday er her og kortene til oss nordmenn begynner mildt sagt å gå varme. Midt oppe i alt kaoset har den norske nettbutikken Milrab slått til med tidenes tilbud på Suunto 9, en multisportklokke med GPS. Klokken er designet for utøvere og mosjonister som krever det ypperste av kvalitet, noe vi verdsetter høyt.

Her finner du klokken

Suunto er kanskje ikke så godt kjent, men vi lover at du får mer enn du betaler for. Førpris er 5494 kr, men klokken er nå nedsatt til kun 2999 kr og du sparer hele 2495 kr. I tillegg følger det med en ekstra svart lærreim verdt 799 kr.

Se flere tilbud hos Milrab her

Klikk på bildet for å forstørre. suunto 9

Batterilevetid

Med Suunto 9 trenger du aldri mer å bekymre deg for batteritiden, da den kan levere opptil 120 timer med GPS-sporingen på, og har tre batterimoduser. Klokken gir deg også beskjed om hvor mye batteri det er igjen, slik at du alltid vet at du har strøm hele treningsøkten.

Se klokken her

Klikk på bildet for å forstørre. suunto 9

Enkel å bruke

Som du kan se har klokken en stor skjerm og er enkel bruke. Av funksjoner kan vi nevne:

- Pulsmåling

- Opptil 120 timer GPS-tracking

- Over 80 multisportfunksjoner

- Tilbakemelding på din aktivitet

- Værfunksjoner

- Bluetooth

Og en hel del masse mer. I tillegg kommer den med Suuntos egen app, der du kan logge alle øktene dine og ha oversikt over daglig aktivitet og søvn. Det er også mulighet for innkommende anrop, meldinger og notifikasjoner på klokken.

I følge prisguiden.no er dette det laveste klokken har blitt solgt for noen gang, så her gjør du faktisk et godt kjøp.

Her finner du den

Klikk på bildet for å forstørre.  

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag