*Nettavisen.*

Black Friday-kupp på bilpleie

Reklame

Forlengelse av salget på bilpleieprodukter og høytrykkspylere til fantastiske priser hos Bilpleiekongen.

30.11.19 09:04

Mange butikker har vært i gang med Black Week hele uka, men Bilpleiekongen skulle opprinnelig kun ha salg på selve Black Friday. Nå har de ombestemt seg og slår til med det de kaller "Black Break".

Gå rett til salget her, eller se noen av de beste kjøpene du kan gjøre under:

CarWise PC-15 Padking startpakke

Klikk på bildet for å forstørre.  

Dette er en sammensatt maskinpoleringspakke og passer for både deg som aldri har polert før, og for deg som er erfaren. Nå får du med en rabatt på 2500 kroner!

Startpakke maskinpolering

Klikk på bildet for å forstørre.  


Er du helt fersk i maskinpolering, men ønsker å gjøre en god jobb – uten at det koster skjorta? Dette er Bilpleiekongen utvalgte pakke for deg. Her får du mye kvalitet for penga: En solid DA-Maskin, som er lett å jobbe med og er av god kvalitet, gode polisher og beskyttelse. Pakka er satt ned med 1100 kroner!

Rupes BigFoot LHR21 Mark II Deluxe Kit

Klikk på bildet for å forstørre.  

Rupes BigFoot LHR21 Mark II Deluxe Kit er «all-inclusive» kit, som er den perfekte startpakke. Den inneholder alt du trenger for å fjerne swirls, riper, vann flekker og alt annet enn hindrer lakken å skinne slik du ønsker. Nå sparer du 4000 kroner på pakka!

Autoglym Rapid Aqua Wax latmannsvoks

Klikk på bildet for å forstørre.  

Autoglym Rapid Aqua Wax gir en holdbar EKTE voksfinish på halve tiden! Ikke rart mange kaller den «latmannsvoks»! Satt ned fra 298 til 99 kroner!

Autoglym Complete Canvas Bag – komplett startpakke

Klikk på bildet for å forstørre.  

Autoglyms velkjente «Complete Bag» er endelig blitt komplett. Bilpleiekongen har fylt bagen med det produkter de savnet og som mange av kundene har etterlyst i en «komplett bag» med bilpleiemidler og utstyr. Nå sparer du 1500 kroner på pakka!

Grønn vaskepakke for norske forhold

Klikk på bildet for å forstørre.  

Bra for miljøet, bra for bilen og helt uskadelig for deg. Dette er en vaskepakke med både såpe og avfetting som er 100% biologisk nedbrytbar. Vask med god samvittighet på gårdsplassen og vit at du får en ren, glinsende bil. Satt ned med 350 kroner!

Mikrofiber Chenille Svamp med skrubbfunksjon

Klikk på bildet for å forstørre.  


En særdeles god chenille vaskesvamp i mikrofiber med skrubb funksjon som gir deg full kontroll på alle overflater. Dette er en meget skånsom svamp, som ligger godt i hånden og som også kan gi litt ekstra kraft når det trenges. Nå koster svampen kun 69 kroner!

Se hele salget til Bilpleiekongen her!

Her kan du følge Black Friday live:


Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag