Gå til sidens hovedinnhold

Black Friday-pris på Garmin fenix 5 Plus Sapphire

Denne absolutte bestselgeren innen sportsklokker får du nå til en fantastisk fin pris.

Garmin fenix 5-serien tok markedet med storm da den ble lansert, og i en større test av sportsklokker i Dinside fra 2019 ble serien hyllet som «soleklar testvinner».

Fenix 5 var Garmins toppmodell inntil fenix 6 ble sluppet, og nå kan du bestille fenix 5-modellen x Plus Sapphire til *landets laveste pris hos Milrab. Den populære nettbutikken har satt ned prisen til under 5000 kroner, og du får den nå like billig som den var under Black Friday i november.

Les også: Garmin-favoritten Tactix Charlie er rekordbillig hos Milrab

Se hele det store utvalget av sportsklokker, taktiske klokker og smartklokker hos Milrab

Tilbudet gjelder en eksklusiv modell

Det er ikke hvilken som helst modell du får rabatt på. Denne versjonen kommer med bezel i DLC-titan. Det gjør klokka både lettere og mer ripebestandig enn den vanlige og billigere modellen.

Slik er Garmin fenix 5x Plus Sapphire

Bestselgeren har alt du trenger av funksjoner hos en sportsklokke:

*Smartfunksjoner og funksjoner for løp, topptur, styrketrening, fitness, sykkel, svømming, ski, topptur, golf, roing og flere andre idretter

*Garmin Pay (kontaktløs betalingsløsning)

*Støtte for Spotify og musikkfunksjonalitet med opptil 500 sanger lagret direkte i klokken. Koble til trådløs lydenhet for å høre på musikk uten telefon på løpetur

*Active Europe fargekart med trendlinje-popularitetsruting som hjelp til å finne og følge de beste rutene

*Den aktuelle modellen har bezel i DLC-titan

Her får du tak fenix 5 plus Sapphire til Black Friday-pris

Tilbakemeldinger fra Milrabs kunder

«Dette er ingen klokke som passer til dressjakka. Den passer heller ikke til v-neckgenseren fra Lacoste heller. Er du derimot ute etter et rått kraftverk spekket med finesser, er dette klokka du skal velge. Denne klokka tracker deg gjennom dagen med fortløpende pulsmålinger, automatisk justering av dagens mål, nedlastbare klokkefronter med konfigurerbare datafelt slik at du ser akkurat det du vil. Med denne kan du vinke farvel til PT'en, og ha en på håndleddet i stedet. Du kan når bankene får ordnet støtte også si hadet til pengboka, og betale med klokka. Genialt! Batteritiden er god, selv i fulltrack-modus. Rett og slett det råeste av det råeste som finnes!»

Anonym, 07.06. 2019

«Har prøvd mange merker før denne, men er klasseforskjell. Mange fine apper å laste ned i tillegg til de som kommer ferdig installert. Har også en fenix 5, men angrer ikke på 5X plus-en. Garmin pay og spotify fungerer supert. Soleklart beste multisport- og smartklokke etter min mening.»
Anonym, 28.05.2019

«Min andre Garmin fenix. Veldig fornøyd med batterikapasitet og skjermstørrelse. Veldig fornøyd med å ha Spotify inne på klokken. Har hatt Garmin-klokke siden 2015, og er veldig fornøyd med alt. Anbefaler Garmin om noen spør »
Line, 04.06.2019

«Har tidligere hatt Polar-klokke. Skjønner ikke at jeg ikke har gått over til Garmin tidligere, det er en vanvittig stor forskjell i positiv retning. Dette er en klokke spekket med alt man trenger og litt mer. Kan på det varmeste anbefale denne klokken til alle og enhver!!!»
Anonym, 01.07.2019

«Som alltid usedvanlig rask levering. Jeg har fra før en Fenix 3 men har lenge gått og «siklet» på denne. Førsteinntrykket etter 3 ukers bruk er meget bra og enda er det en hel del jeg må sette meg inn i. Et utrolig valg»
Tor F, 18.07.2019

«Oppsummeres ganske enkelt: utrolig»
Anonym, 19.08.2019 (Milrab)

Her får du tak fenix 5 plus Sapphire til Black Friday-pris

Se hele det store utvalget av sportsklokker, taktiske klokker og smartklokker hos Milrab

*Ifølge Prisjakt er det mulig å få kjøpt en rimeligere fenix 5-modell billigere hos Fitshop, men der er klokken utsolgt. Prisen hos Fitshop er også en god del høyere enn det Prisjakt viser.

Reklame

Kun i dag: 30 prosent på alt hos Christiania Glasmagsin