Gå til sidens hovedinnhold

Black Friday: Topp 11 på salget til HiFi-klubben

Skal du ha TV, høyttalere eller hodetelefoner? Her er svaret.

Det er litt som å lete etter den berømte nåla i den ikke fullt så berømte høystakken noen ganger å finne de virkelig gode tilbudene på Black Friday-dagene.

Vi har derfor gjort den jobben for deg. Du kan lese vår store guide til de 20 beste kjøpene her (blir kontinuerlig oppdatert). I tillegg går vi inn på enkeltbutikker for å guide deg som en slags personlig shopper i disse.

Her kan du se vår topp 10 for Komplett

Ett av de beste salgene i år finner du hos jubilanten HiFiklubben, som holdt hva de lovet med å feire seg selv. Vi har valgt ut 11 gode produkter på deres salg. For dette salget går helt til 11.

1. Sonos One (Gen 2)

Dette er egentlig mye mer genialt enn vi tør å innrømme. Da vi først hørte på Sonos-maset fra de som hadde kjøpt det så ble det mye styr synes vi. Så viste det seg at det nettopp ikke var det. Super lyd og satt ned med 22% prosent.

Her finner du høyttalerne

2. Jabra Elite Active 75T

Årets julegave sier Elektronikkbransjen, som jo skal være uavhengige (alle selskapene er medlem så det er litt prestisje i å vinne). True wireless som det heter, altså propper du putter rett i ørene.

Her finner du dem

3. Samsung QE65Q95T

Skal du ha en topp-tv til rekordlav pris er dette valget. Er satt ned 10 000 til rekordlav pris. Har alt det du skulle ønske en virkelig toppmodell skal ha på TV-fronten, og er et stilrent og kraftig kjøp.

Her finner du dem

4. Dali Katch

Dette er en stor testvinner som scoret spesielt godt på hvor lett den var å bruke, samt batteriet. Lyden er, siden det er Dali, ikke overraskende også bra. Det svenske Råd og Rön, som testet den, ikke sa noe om - fordi de bare tester innmaten, er det kule designet. Denne var billigere i 2019, men mye var jo det. Er nå satt ned med 1 000kr, og har rimeligste pris i 2020 nå.

Her finner du stilvinneren

5. Argon Audio Radio1

Da DAB kom var det mange mot, og noen få som var veldig for. De som var veldig for var jo stort sett de som jobbet i radiostasjonene, men som julekvelden på den mer eller mindre berømte kjerringa er jo DABen her. Vi liker denne radioen for sin lyd, men den ser også bra ut. I fjor, da DAB ble dømt nord og ned før jul, var den rimeligere. Ikke vært lavere pris i år, dog.

Her finner du den

6. PMA-600NE

Klassisk analog forsterker for deg som også vil ha Bluetooth og lettvinn tilkobling av digitale lydkilder og platespiller.

Her finner du den

7. Samsung Soundbar høyttaler

Soundbar i høy kvalitet med godt balansert lyd. Lydsystemet kan kobles til via HDMI (eARC), optisk kabel og Bluetooth eller WiFi. Dersom du har en Samsung-TV som støtter tilkobling via Bluetooth og WiFi, kan du koble lett til uten å ha kabler i veien.

Her finner du den - til 38 prosent

8. Samsung QE85Q95OTS

Da vi presenterte denne for vår bror sa vi at det er sjeldent du kan spare 50 000kr på en dag. Han var enig. Kona ikke like enig. Toppmodellen til Samsung. Er ikke mer å si.

Her finner du den

9. Soundboks 2

Dette er det Hifi-klubben selger mest av, og da tenker vi at vi er veldig glade i oss nordmenn. Vi vet at det kommer fest igjen. Vask henda. Bruk munnbind. Ta vare på deg selv - og som de sa i Wayne's World: Party Time Excellent!

Her finner du høyttaleren

10. Dali IO-4

Dette er trådløse hodetelefoner som er et ekte HIFI-produkt med latterlige 60 timers batteritid. En hel årsproduksjon av Apple-produkter gråter seg i søvn. Rekordbillig nå.

Her finner du dem

11. RHA Trueconnect 2

Dette er trådløse øretelefoner slik Apple burde laget dem. Nå rekordbillig.

Her finner du dem

Ikke fornøyd med vårt utvalg? Let selv da her!

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken