*Nettavisen.*

Black Fridays beste knivkjøp

Reklame
Kniv

Kniven er kanskje kjøkkenets viktigste redskap, og nå har de store nettbutikkene kuttet mange av prisene i to!

En ordentlig god kniv er både morsom å jobbe med, og gjør jobben på kjøkkenet veldig mye enklere. Formen på knivbladet varierer. Japanerne har sine preferanser, og franskmennene har sine. Det er riktignok en forskjell på en grønnsakskniv og kjøttkniv.

En kniv med dobbel skråkant er for eksempel veldig god til å kutte gjenstander i to med. Den er slipt ned til skjærekanten på begge sider, og derfor kutter den jevnt og fint. Den brukes ofte til hakking og kutting av grønnsaker, men er en meget god allround kniv. Ved mindre man er profesjonell kokk, er dette det smarteste valget.

En enkel skråkant er kun slipt på den ene siden, er ofte tynnere og veldig skarpe. Disse gjør seg utmerket til filetering av fisk og kjøtt, men disse må man være litt mer forsiktig med for å ikke ødelegge. En kniv med en enkel skråkant kan riktignok dra litt til den ene siden hvis fokuset er å kutte tynner. Det er en video helt nederst i saken som forklarer forskjellene på de ulike knivene. Men det er black friday som betyr veldig mange gode tilbud. Under ser du noen av black fridays aller beste tilbud på kniver. De fleste har dobbel skråkant, men det er verdt å ha i bakhodet hvordan kniven er slipt når du velger riktig kniv.

Global Knivsett 3 Kniver - Global er kanskje noen av markedets beste kniver. Dette knivsettet inneholder en lang kokkekniv, en grønnsakskniv og en skrellekniv. (48% rabatt)

Se tilbudet her


Knivsett skallkniv & santoku i balsaboks
- skarpe japanske kniver. Veldig skarpe. (14% rabatt)

Se tilbudet her


Håndsmidd japansk chopper - definisjonen på en «badass» kniv. (31 % rabatt)

Se tilbudet her

Global G-2 - 20 cm. En veldig god og universal kniv. Global har noen av de råeste knivene, og denne kan brukes til det meste. (30% rabatt)

Se tilbudet her


Sabatier V knivsett 15 deler med veske - Dette knivsettet inneholder alt en kokk trenger!
Se tilbudet her


Twin Pollux Knivsett 6 deler + knivblokk
- Alt i en. Forskjellige typer kniver samt knivblokk. Knivene er fra anerkjente Zwilling. (55% rabatt)

Se tilbudet her


Et ordentlig skjærebrett er viktig. At det er stort gjør det også veldig mye enklere. 30 x 45 cm (34% rabatt)

Se tilbudet her

En knivblokk er en plasseffektiv og praktisk måte å lagre knivene dine på. Her er en fin knivblokk i bambus (25% rabatt)

Se tilbudet her


Christiania Glasmagasin, RoyalDesign, Bakeren og Kokken, Kitchentime, Loveyourkitchen har masse, masse tilbud på kniver og andre kjøkkenredskaper!

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag