Gå til sidens hovedinnhold

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett

Her får du oversikt over dagssalg og Black Friday-tilbudene hos Ekstralys.

Hvis du trenger lys, lykter og pærer til bil og båt eller ulike typer arbeidslys og Xenon-lys, er det store penger å spare på Black Friday-salget til Ekstralys.

Ekstralys, som er en av Norges ledende aktører innen spesialbelysning til bil, maskin og marine, har satt ned alle varer med minst 25 prosent, og enkelte produkter har opptil 80 prosent rabatt.

Ekstralys har også prismatch i tillegg til minimum 25 prosent på hele butikken. De garanterer at de er billigst på alle varene de tilbyr. Hvis kundene finner produkter billigere andre steder, matcher Ekstralys prisen. Prismatchen gjelder både før og etter kjøp.

Her er er noen av de beste kjøpene du gjør på Black Week-salget:

Lazer Linear 18 Elite LED fjernlys - 25 %

Dette er en av de kraftigste lampene til Lazer som er godkjent i Norge. Det er en ufattelig rå lampe med hele 12150 lumen og nesten en kilometer lang kastelengde. Det stopper da ikke der, for lampen har nemlig det komplette lysbilde som ikke bare gir deg god lengde, men en utrolig fin bredde i lysbildet. Her får du virkelig alt du kan drømme om av et fjernlys, og den egner seg perfekt til å monteres lavprofilt eller innfellbart. Sjekk prisen her.

Nitecore HC60 LED hodelykt - 25 %

Er du på utkikk etter en knallgod LED-hodelykt som fungerer til nærmest alt? Nitecore HC60 er blant verdens beste LED-hodelykter i sin klasse og kombinerer et knallgodt lysbilde med lysstyrke på 1000 lumen. Hodelykten har god beskyttelse mot vann og er neddykkbar inntil 1 meter. Hodelykten er oppladbar med innebygd USB-lading. Batteri og ladekabel følger med, og hodelykten leveres med hele 5 års garanti. Sjekk prisen her.

Lumen Helios CS20 LED fjernlys - 25 %

Godt lys på de mørke veiene er viktig, og veldig ofte er ikke de originale lysene gode nok. Da vil det være nødvendig med en oppgradering. Ikke alle har mulighet til å investere i produktene fra Rigid eller Lazer, men godt lys av god kvalitet burde være tilgjengelig for alle. Lumen Helios CS20 er derfor et perfekt alternativ for de som ønsker et fjernlys av høy kvalitet som virkelig er en god oppgradering og gir tryggere kveldskjøring. Lumen Helios leveres med hele 5 års garanti. Sjekk prisen her.

Lumen Cyclops7 LED fjernlys - 25 %

Selv om LED-barer er blitt en stor hit på fjernlysmarkedet, er det fortsatt mange som ønsker runde lamper. En rund lykt gir det tradisjonelle utseendet og burde ikke gå utover hvor godt fjernlys man kan få. Med Cyclops7 får du både det runde klassiske utseendet, men også en lysstyrke som virkelig gjør mørkekjøringen til en fryd. Lumen Cyclops7 leveres med hele 5 års garanti. Sjekk prisen her.

Rigid SR20 Kombo LED fjernlys - 25 %

Dette er Rigids absolutt bestselger. Den er E-merket og godkjent for veibruk i Norge, og er en kompakt og robust lykt med en effekt på hele 7500 lumen. Lykten kommer med et kombinert lysbilde. Dette gir deg en fin blanding av lys. Rigid SR20 er Ekstralys' nummer én anbefaling når det gjelder fjernlys. Sjekk prisen her!

Se hele Black Week-salget til Ekstralys her

Reklame

Her får du tak i de superpopulære shortsene