Gå til sidens hovedinnhold

Black Week-salg: De aller beste kuppene på vinterjakker

Du kan spare mye på å kjøpe vinterklær under Black Week. Her er de 10 beste kuppene du gjør nå på vinterjakker.

Vinterjakken er ett av plaggene vi setter stor pris på når gradestokken viser minus. Den kan også fort koste en god del penger. Er du på jakt etter en god og varm vinterjakke, kan du spare mye på å slå til i dag på Black Friday-salget!

Vi har sett gjennom de mest populære jakkene og plukket ut våre favoritter.

Sjekk også ut de beste kjøpene du gjør på salgene til Fjellsport, Helly Hansen, Antonsport, Milrab og Getinspired.

Her er 13 av de beste kjøpene du gjør på vinterjakker på Black Friday-salget:

1. Haglöfs Dala Mimic Jakke - 50 prosent

En isolert jakke fra Haglöfs, laget av et innovativt, luftig materiale som etterlikner dun, men yter bedre når det er vått. Den er tilpasset til alle typer værforhold. Du finner den her.

2. Mammut Eigerjoch Pro jakke - 39 prosent

Denne jakken fra Mammut er muligens en av verdens diggeste dunjakket. Dette er en jakke du kan ha på deg på toppen av fjellet, i isklatreveggen eller rett og slett på kveld ut på byen. Uavhengig av bruk, så blir denne fort en favoritt. Du finner jakken her.

3. Arina Jacket Dame fra Kjus - 55 prosent

Funksjon møter ultramoderne stil i denne skijakken fra Kjus. Ved å kombinere en A-formet silhuett med en blanding av høyteknologiske materialer, er denne jakken helt klart laget med tanke på de ivrigste alpinistene. Se nærmere på jakken her.

4. Thermic Down Parka Herre fra J. Lindeberg - 38 prosent

Dunparkas fra J.Lindeberg er designet for å holde deg varm gjennom vintersesongen. Den er fylt opp med dun fra Allied Feather, som er sporbar for å sikre den fineste kvaliteten på dun og fjær. Du finner parkasen her.

5. Mountain Equipment K7 Infinium Jacket Marine - 40 prosent

Dette er en varm og lett ekspedisjonsjakke, perfekt for høyfjellsbruk og kalde vinterturer. Den har blitt brukt blant annet på Grønlandsturer. Jakken har den beste beskyttelsen mot vind, fukt og dårlig vær i kombinasjon med jakkens allerede overlegne varme og isolasjonsegenskaper. Et godt kjøp! Du finner den her.

6. Teknisk dunjakke fra Bjørn Dæhlie - 51 prosent

Jacket Seefeld Insulator er en lett og teknisk dunjakke med hette, perfekt før og etter trening eller som en fritidsjakke. Vind- og vannavvisende jakke av svært høy kvalitet. Du finner jakken her.

7. Mellow Dunparkas fra Twentyfour - 40 prosent

Dette er en superfin, god og varm parkas som har perfekt lengde og nydelig passform. Den er romslig i størrelsen, så gå ned en størrelse hvis du er i tvil. Definitivt en vinterfavoritt! Sjekk prisen her.

8. Mammut Eigerjoch Pro jakke dame - 38 prosent

Dette er en ekstra varm dunjakke til dame fra kjente Mammut. Jakken kommer en rekke med teknologiske finesser, som gi økt værbeskyttelse og utmerket slitestyrke. Se nærmere på jakken her.

9. Folarskard dunparkas fra Stormberg - 80 prosent

Dette er er en lett og godt isolerende dunparkas til dame med god bevegelsesfrihet. Den egner seg godt til turer i by, skog og mark, og gir god varme på kalde høst- og vinterdager. Se nærmere på jakken her.

10. Rime Pro IN Hybrid Hooded Jacket fra Mammut - 40 prosent

Dette er en teknisk isolasjonsjakke, laget spesielt for vinterklatring, overnatting i telt eller snøhule og krevende toppturer. Rime Pro-jakken fra Mammut er en tøffing og vil vise sin verdi uansett hvilke utfordringer du kaster på den. Les mer om jakken her.

11. Fjällräven Yupik Parka Men's Dusk - 26 prosent

En god parkas fra Fjällräven med syntetisk fór som går ned over bak og lår og er et perfekt vinterplagg i vekslende vær. Den beskytter mot vær og vind samtidig som den holder deg varm, også ved skikkelig lave temperaturer. Les mer om parkasen her.

12. Lett dunjakke fra Rab - 46 prosent

Rab Microlight Jacket til dame er en lett og allsidig dunjakke med god isolasjon, kombinert med lav vekt og lite pakkvolum. Sjekk den fine prisen her.

13. Helly Hansen (du sparer 900 kroner)

Boblejakke inspirert Helly Hansens tur til Japan - med vam isolasjon og moderne passform.

Her finner du den

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem