Gå til sidens hovedinnhold

Black Week: Topp 10 på salget til Komplett

Originalen er her. Dette er de beste kjøpene du kan gjøre på Komplett allerede nå.

De startet med Black Friday i Norge, og er selvfølgelig også med i år. Vi har sett på deres salg, og gir deg våre 10 favoritter. NB! Komplett kommer med flere tilbud utover uken så denne saken vil bli oppdatert.

Her finner du hele salget deres

1. Samsung Galaxy Buds+

I Samsung Galaxy Buds + er lydkvaliteten optimert, og de tre mikrofonene gjør samtaler tydeligere også i omgivelser med mye støy. Lades trådløst direkte fra for eksempel Galaxy S20-serien. Satt ned med hele 47 prosent.

Her finner du pluggene.

Sjekk også Jabra Elite 75t, som du får til kun 1290.

2. LG 70" 4K Smart TV

Denne smart-TVen fra LG har strømmetjenester som HBO, TV2 Sumo, Disney+, Viaplay og Netflix klare som apper. I tillegg kan du benytte deg av Apple TV sitt sortiment også, rett fra og uten å installere noe på TVen. Produktet har fått 5/5 stjerner av en av Kompletts fornøyde kunder. Denne får du nå til halv pris! Før: 15 990, nå kun 7990 kr.

Her finner du 4K-TVen.

3. Sonos One gen.2

Smarthøyttaleren Sonos One er klargjort for framtidens stemmestyring, slik at du etter hvert vil kunne styre musikken uten å løfte en finger. Den er trådløs, og selvsagt overlegen på lyd.

Her finner du den.

4.JBL Boombox

JBL Boombox har opptil 24 timers spilletid, er vanntett og laget for å være den kraftigste bærbare bluetooth-høyttaleren. Ta musikkopplevelsen til et nytt nivå når du er på farta. Denne får du nå til halv pris.

Her finner du høyttaleren.

5.Sony PlayStation 4 Kontroller Sort

Spar 38 prosent på håndkontroller til PS4. Kontrollen er selvsagt trådløs, med dualshock 4.

Her finner du den.

6.Samsung 65" QLED 4K

QLED 4K smart TV fra Samsung er en TV for deg som er opptatt av bildekvalitet. Den er også perfekt for deg som gamer, da den har en høy frame rate og superrask oppdateringsfrekvens. Du sparer 28 prosent akkurat nå.

Her finner du TVen.

7.Xplora 4 klokketelefon for barn

XPlora er perfekt når barna er såpass små at du synes det er unødvendig at de har egen mobil, men allikevel gjerne vil ham muligheten til at de kan kontakte deg og omvendt. Klokka lar deg sende korte meldinger, ringe, og du kan se hvor barnet befinner seg via gps. Nå er Xplora 4 på salg, og du får den til kun 1490 kr (førpris 1995).

Her finner du Xplora 4.

8.Bose QC 35 II trådløse hodetelefoner

QuietComfort 35 wireless headphones II fra Bose er utviklet med verdensledende støyreduksjon. Denne versjonen kommer med en handlingsknapp som gjør det mulig å justere nivået på støyreduksjonen, ved å velge mellom tre ulike innstillinger. Hodetelefonene er satt ned med 391 kr, og det er ikke vanlig at disse er på salg.

Her finner du Bose QC 35 II.

9. Samsung Galaxy Tab A

Et flott nettbrett som blir kalt for "hele familiens nettbrett". Det kan brukes til å spille filmer, spille spill, lese nyheter og mye mer. I tillegg kan du styre smartenheter og TV-en med det.

Her finner du det

10. Acer Chromebook 14" FHD

Acers Chromebook har opptil 12 timers batterilevetid, slik at du kommer deg gjennom arbeidsdagen eller studiedagen uten å måtte lade. I tillegg bidrar aluminiumskabinettet til å gi kvalitet, og et luksuriøst utseende. Originalprisen er 5290 kroner.

Nå får du den for 3990 kroner.

Her finner du maskinen

Her finner du hele salget til Komplett

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken