*Nettavisen.*

Black Weekend: De 60 beste kuppene

Reklame

Det er fortsatt mange penger å spare. Vi har plukket ut de 60 beste kjøpene for det som kalles black weekend.

01.12.19 14:29

Selv om det er mye mindre stressende å klikke rundt i nettbutikker enn å løpe fra butikk til butikk kan det være vanskelig å få full oversikt.

Vi har derfor gjort jobben for deg, og har plukket ut de beste kjøpene du kan gjøre i dagene etter selveste black friday.

Denne må du ikke gå glipp av: Enormt salg på briller og googles fra Oakley

1. Twin Skin Sport Ef fra Fischer

Skisesongen varer helt til påske! Nei, det var noe annet det? Det er i hvert fall bare å komme i gang, for disse skiene er det få av igjen.

Her finner du de.

2. PC eller nettbrett, du bestemmer

Denne bærbare kan du bruke både som et nettbrett og en tradisjonell datamaskin. Uansett bruk er den rekordbillig akkurat nå. Her finner du den.

Alternativ prisrekordholder: Er det rå spillkraft som gjelder, og ikke nettbrett? Klikk her.

3. Kitchen Aid-klassiker

Skal du lage sju slag til jul? Slå til på den her og spar over 2000 kr.

Her finner du den.

4. Tannbørste, med profesjonell guiding

Tannbørsten med innebygd PT (personlig tannpusser). Denne gjør heller ikke hele jobben for deg, men den sier i hvert fall hvordan du skal gjøre det.

Her finner du den.

5. Champagne-kjøleren som skriker eleganse på nyttårsaften

Pynt opp til jul eller andre anledninger med flotte Georg Jensen hos Christiania Glasmagasin, 30% rabatt!

Her finner du champagne-kjøleren.

6. Nyeste fra Bose, med den laveste prisen hittil

Mange nyheter i år på støykanselleringsfronten. Prisen på denne er også helt ny, for den er historisk lav nå.

Her finner du den.

7. Velvære fra TIGI

Føler du at sesongens vær tar på for håret ditt? Hamstre opp med litt produkter på salg så er du sikret en stund.

Her finner du den.

Se mer sminke, velvære og skjønnhet på salg her

8. Nyt amerikansk Netflix, til 12% av prisen

Med denne programvaren kan du trygt få med deg det amerikanske Netflix-sortimentet. Les mer her.

Klikk på bildet for å forstørre.  

9. JBL Playlist

Denne trådløse blåtannhøyttaleren er en veldig enkel og fin høyttaler som har fått god kritikk. Den har innebygd funksjonalitet som gjør det lett å spille musikk fra både mobil og datamaskin. Er satt ned fra ordinær pris på 1790 til 990 kroner. Var billigere på sommersalg i sommer hos Teknikmagasinet, men koster der 1350 kroner nå. Uansett et godt kjøp, og en gave mange store og små vil like. Salget er en del av det påfylte black days-salget til CDON.

Her finner du høyttaleren

10. Parkas fra Twentyfour

Denne vatterte parkasjakken er satt ned fra 2 499 til 1199 kroner. Denne holder deg god og varm på de kalde dagene. GetInspired har ellers 30 % på hele butikken t.o.m 01.12.19 med rabattkoden "BF30". Sjekk ut sortimentet her!

Du finner jakken her

Klikk på bildet for å forstørre.  

11. Verktøypakke fra Dewalt

Denne pakken inneholder det meste som trengs, og er en super oppgradering siden den er satt ned med hele 45 prosent denne helgen. Pakken er en del av det store verktøysalget hos Staypro.

Her finner du verktøypakken

Klikk på bildet for å forstørre.  

12. "Snug Rug" - Pledd med ermer

Dette er den perfekte julegaven for frossenpinnen. Nå på tilbud hos vår favoritt dingebutikk CoolStuff, som for øvrig har en masse andre varer på salg også.

Du finner pleddet her

13. Klassisk skinnsekk

Alle som er barn av 70- eller 80-tallet har et forhold til denne skinnsekken som nå er tilbake. En sekk som holder år etter år, og bare blir finere jo mer den brukes. Satt ned med 40 prosent på black friday. Er en del av Beckmanns salg med 40 prosent på alle sekker.

Her finner du sekken

14. "Ticket To The Moon"-hengekøye

Perfekt for den som liker å sove utendørs. Hengekøyen er satt ned fra 550 til 330.

Her finner du hengekøyen

Klikk på bildet for å forstørre.  

15. Braun No Touch termometer

Dette termometeret for å måle temperaturen er nøyaktig og lett å bruke. Satt ned med 40 prosent, og vil garantert - dessverre - være ofte i bruk i løpet av en norsk vinter. Er en del av Arks salg med 40 prosent på absolutt alt (utenom årets bøker).

Du finner det her.

Klikk på bildet for å forstørre.  

16. Sovemaske med blåtann

Dette er for den som elsker å sovne til musikk eller en god lybok, eller bare den som trenger å blokkere ut litt lyd på en behagelig måte. Nyheten er en del av black week-salget til Coolstuff som du finner her.

Her finner du sovemasken

Klikk på bildet for å forstørre.  

17. By Malene Birger Tote Bag

En klassiker som fungerer år etter år med stilrent design og høy kvalitet. En veske som er super gave til deg selv eller noen andre er satt ned med 30 prosent på black weekend hos Wakakuu.

Her finner du vesken

Klikk på bildet for å forstørre.  

18. Carena reiseseng

En veldig fin og grei reiseseng som nå er på halv pris. Fungerer supert på tur, og er en fin seng å ha hos reserveforeldre som besteforeldre og lignende. Er en del av babyshops black week-salg.

Her finner du reisesengen

Klikk på bildet for å forstørre.  

19. Rekordbillig super-tv fra Sony

Koster 85 000 hos Power, men er på tilbud hos HIFI-klubben for 54 990. Fortsatt en grei sum for en TV, men dette er en modell som er en oppgradering av en TV som ble kåret til årets TV i 2018. Er en del av HIFI-klubbens black weekend-salg som du ser her.

Her finner du den

Klikk på bildet for å forstørre.  

20. Oculus Quest

Det tok en tid før VR ble så bra som det ble lovet, men den tiden den er nå her. Denne har kostet 5 790, men er nå til salgs for 4 595 hos Elkjøp. Det er rekordbillig, og det er visst også mulig å komme inn på deres butikk nå.

Se prisoversikten her

Klikk på bildet for å forstørre.  

21. Best Time lufthockey

Det beste med dette lufthockeybordet er at det kan legges sammen, og dermed kan stues noe bort. Er på salg til halv pris hos Lekmers store black week-salg.

Her finner du det

Klikk på bildet for å forstørre.  

22. Sublime Body Duo

Denne boksen er satt ned med 70 prosent, og er en fin stocking filler som de kaller det over dammen. En god gave, som du gjerne kan gi til deg selv. Salget er en del av Nordicfeel-salget.

Her finner du salget

23. Sportsbag og veske

Ellos har fortsatt et black weekend-salg, og har veldig mange gode salg. Dette settet med en bag og en veske er satt ned 80 prosent. Ellos har over 10 000 varer på black weekend-salg som du finner her.

Her finner du settet

Klikk på bildet for å forstørre.  

24. Sängfabrikken Rodeo sengepakke

Denne pakken er på halv pris med gavl, ben og overmadrass. I tillegg er det inkludert et sett med sengetøy, dyne, puter og madrassbeskyttelse.

Her finner du pakken

25. Spar 3000 kr på fjernlys

Ekstralys, som er en av Norges ledende aktører innen spesialbelysning til bil, maskin og marine, har satt ned alle varer med minst 20 prosent, og enkelte produkter har opp til 80 prosent rabatt.

I tillegg er det blendende gode dagstilbud på Black Weekend. Den største godbiten i dag er utvilsomt tilbudet på Lazer Linear 18 Elite LED fjernlys (bildet over). Dette er den absolutte bestselgeren til Ekstralys, og nå sparer du nesten 3000 kroner!

26. Rupes BigFoot LHR21 Mark II Deluxe Kit

Dette settet er den perfekte startpakken for å få lakken til å skinne. Sjekk også de øvrige tilbudene hos Bilpleiekongen her!

27. Spar 24.000 på denne kontinentalsengen

Bedre Nætter har et fantastisk salg på kontinentalsenger der du kan spare opptil 65 %. Denne sengen er satt ned fra 40.999 kroner til 16.999.

Klikk på bildet for å forstørre.  

28. Halv pris på populær stol fra Ellos

Denne stolen med fløyelstrekk er en av mange gode kjøp du gjør hos Ellos og Ellos Home i dag. Alle varer (fra alle merker) er satt ned med minst 20 %, og du kan finne bestselgere som er satt ned så mye som 50 %. Sjekk salget her!

Klikk på bildet for å forstørre. Oakley

29. Oakley-briller til knallpriser

Milrab.no har et stort utvalg av goggles og briller fra Oakley, som egner seg utmerket for deg i bakken eller som julegave. Spesielt populær er Flight Deck-serien, som har vært en bestselger i en årrekke. I dag får du en mengde Oakley-favoritter satt ned med opptil 40 prosent.

Klikk på bildet for å forstørre.  

 

30. Garmin Fenix 5 Plus Sapphire - rekordbillig

Denne toppmodellen fra Garmin har aldri vært billigere. Hvis du er på jakt etter en virkelig god sportsklokke, er det i dag du bør slå til. Sjekk også ut hele det store Black Friday-salget hos Milrab.

31. Best pris på iPhone8

Vi prissjekket denne iPhone-modellen kl. 08:38. Her finner du den billigst nå.

32. Eksklusivt tilbud på nye Surface Pro 7

Denne nyheten fra Microsoft kan du spare opptil 2400 kroner på i dag. Se flere tilbud på Surface, Xbox og andre Microsoft-produkter her!

33. Benk fra Ellos Home (50 %)

Denne stilfulle benken får du til en meget hyggelig pris dag. Dette er ett av mange gode kjøp du gjør hos Ellos og Ellos Home i dag. Alle varer (fra alle merker) er satt ned med minst 20 %, og du kan finne bestselgere som er satt ned så mye som 50 %. Sjekk salget her!

Klikk på bildet for å forstørre.  

34. Vakker gulvlampe fra Northern

Oslo Wood gulvlampe skal gi et veldig varmt og behagelig lys. Nå får du den til en meget hyggelig pris. Se flere lampe- og interiørkupp hos Royal Design her!

Klikk på bildet for å forstørre.  

35. Her får du Airpods billigst

Denne nettbutikken har best pris på de populære ørepluggene fra Apple.

36. Øyenskyggepalett til fantastisk pris - gavetips!

Dette øyenskyggepalettet fra Anastasia er riktig nok ikke på salg, men det er et utrolig bra tilbud uansett. Her får du de populære palettene Modern Renaissance og Soft Glam i et flott, luksuriøst skrin til kun 695 kroner.

Prisen på ett palett alene er 565 kroner, så her kan du spare 435 kroner. Dette er en perfekt gave til hun som er glad i sminke. Se flere skjønnhetskupp hos Kicks her!

Klikk på bildet for å forstørre.  

 

37. "Verdens beste" proteinbar satt ned med 53 %

Etter manges mening er det umulig å oppdrive bedre proteinbarer enn Proteinfabrikkens Big Bar. Sjekk også ut resten av det gigantiske Black Week-salget på barer, proteinpulver og andre former for kosttilskudd til trening hos Proteinfabrikken her.

38. Hørselvern fra Peltor med bluetooth - ekstrem rabatt

Peltor WS Alert XP er et hodesett med lydabsorberende mikrofon og den nyeste Bluetooth-teknologien. Utstyrt med nivåavhengig funksjon, FM-radio, Auto-paring og opptil 73 timer batterilevetid for streaming og mobilanrop. Nå er vidunderet satt ned med nesten 2800 kroner. Sjekk hvilke øvrige verktøykupp du gjør hos Staypro i dag!

Klikk på bildet for å forstørre.  

 

39. Vinterjakke fra Polo Ralph Lauren (25 %)

Klesgiganten Boozt har alltid bøttevis av tilbud på sitt Black Friday-salg. Der finner du blant annet denne kule jakken fra Polo Ralph Lauren.

Klikk på bildet for å forstørre.  

40. Halv pris på fotobok

Fotoknudsen har i dag opptil 50 % på hele butikken. Du får blant annet denne populære fotoboken til en knakende god pris.

Klikk på bildet for å forstørre.  

41. Dunjakke fra Kari Traa (50 %)

Denne meget ettertraktede jakken fra Kari Traa er en av godbitene du kan sikre deg på det gigantiske salget til Get Inspired.

Klikk på bildet for å forstørre.  

42. Opptil 50 % hos Superdry

Den offisielle nettbutikken til det trendy merket har salg på alle varer i dag!

43. Tredemøller til (nesten) halv pris

Hvis du vurderer å gå til anskaffelse av en tredemølle, er det i dag du bør slå til. Denne nettbutikken har gjort et kraftig priskutt på alle sine møller.

44. Nutrilett - 50 % rabatt på HELE butikken!

Frykt ikke, ingen forventer at nyttårsforsettene begynner før januar, men nå kan du i alle fall handle inn til en god start på 2020. Her får du alt til halv pris.

Klikk på bildet for å forstørre.  

45. Barnevogn fra Carena (40 %)

Hvis du er på jakt etter en barnevogn eller kjenner noen som snart skal bli foreldre, bør du sjekke ut denne modellen fra Carena som fungerer både som enkel- og dobbelvogn. Her finner du hele det store salget hos Babyshop.

46. Dunparkas fra Twentyfour

Denne deilige parkasen er det mange damer som kunne tenke seg å få som gave til jul. I dag får du den 1200 kroner billigere enn ordinær pris. Du finner den på det store salget til Villoid, der 800 varer er satt ned med opptil 70 prosent.

47. Hårpleie fra Redken satt ned med 52 %

Dette populære produktet får du kjøpt til en meget god pris på det megastore salget til BliVakker.

48. Navyjakke fra Elvine

Denne jakken er en super jakke for norske værforhold, og nå får du den til 25 % rabatt. Se også hele det store salget hos Stylepit her!

Klikk på bildet for å forstørre.  

49. Blazer fra Armani (30 %)

Denne fete ullblazeren fra det kjente motemerket kan du spare mye penger på i dag.
Se hele det store salget til Miinto her (opptil 70 %)!

Klikk på bildet for å forstørre. sokker

50. Sokkene til Johaug og Traa

Du får begge varianter nå til halv pris hos Get Inspired. Hvem tror du er fra Johaug? Sjekk Get Inspired-salget her (30 % på hele butikken)!

Klikk på bildet for å forstørre. Huawei p30 pro

51. Huawei P30 Pro

Dette er den beste telefonen på markedet, om vi skal tro ekspertene og bransjen. Prisen er nå 5990 kroner hos CDON så lenge lageret rekker. Se hele det store salget hos CDON her!

Klikk på bildet for å forstørre. Classic

52. Playstation Classic

Denne klassikerkonsollen med gamle spill fra den virkelig tidlige tiden til Playstation koster nå bare 333 kroner. Se hele det store salget til CDON her!

53. Braun blodtrykksmåler

For de fleste av oss kan det være greit å holde litt kontroll på blodtrykket, og denne måleren får du nå med 40 prosent rabatt. Se flere gode kjøp hos ARK her!

54. Lampe fra House Doctor

Denne svært populære lampen er satt ned til halv pris. Se flere lampe- og interiørkupp hos Nordic Nest her!

Klikk på bildet for å forstørre.  

56. Lysestake fra Georg Jensen (50 %)

Denne nydelige lysestaken fra anerkjente Georg Jensen er det mange som ønsker seg til jul. Nå får du den til en meget hyggelig pris. Se flere knallgode kjøp hos Bakeren og Kokken her (opptil 75 %)!

57. Polaroid-kamera inspirert av Stranger Things

Det er veldig få av Polaroid Stranger Things-kameraet igjen. Her kan du kjøpe det før det blir utsolgt.

58. Famme-tights til under 200 kr

Dette er en super pris på de veldig ettertraktede tightsene. Klikk her for å se utvalget.

59. Jamie Oliver Roaster (-40%)

Det er en sannsynlighet for at du skal lage ribbe til jul, eller har lyst til å dampsteke noe annet i ovnen. Denne roasteren lager saftig kjøtt for deg, men er også en super gave. Den gode prisen på 599 kroner gjør at den kan pakkes inn for å ligge under mange trær. Tilbudet er fra black weekend-salget til CG.

Her finner du roasteren

60. &Other Stories ullskjerf

Dette skjerfet kalles et blanket scarf, og har en lengde på 183 centimeter. Finnes i veldig mange farger, og er en utrolig fin gave. Butikken har 20 prosent i hele helgen med koden NOIR20.

Her finner du skjerfet

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag