*Nettavisen.*

BliVakker feirer Singles Week med supertilbud

Reklame
 

Foto: Getty Images

BliVakker feirer Singles Day hele helgen, med fantastiske tilbud.

10.11.19 20:34

Singles Day er en tradisjon som kommer fra Kina, hvor det i 1993 var en gjeng studenter som syntes det var på tide med en dag for feiring av de single. I senere tid har Singles Day blitt en handelsdag, der stadig flere butikker feirer med gode tilbud.

Handledagen er stor i Asia, i 2018 omsatte Alibaba alene for drøyt 30 milliarder dollar. Den store handledagen har blitt stadig mer populær også i Norge og Europa de siste årene.

BliVakker har tjuvstartet Singles Week, med minst 25 % tilbud på nesten alt. De har tilbud innen alt av kosmetikk og tilbehør, med andre ord en gylden mulighet til å fylle opp med det som mangler av shampo, sminke, hudrens, parfyme og alt man måtte mangle.

Sminke

Innen kategorien sminke er det 100 ulike produkter på salg, med opptil 60% rabatt på sminkefavoritter fra kjente merker.

Med denne øyenskyggepaletten, får du farger til sesongens store fester, samt farger som kan brukes til daglig. En god blanding til enhver anledning.

Få perfekt volum med denne maskaraen, som er favoritten til mange, undertegnede inkludert.

Disse kostene er utviklet av selveste Samantha Chapman og er laget for å gjøre contouring enkelt. Hun har også laget en video om hvordan børstene bør brukes for best mulig resultat.

Unngå tørre hudflekker under sminken, med en god primer som underlag. Med denne primeren fra BareMinerals får du også solbeskyttelse.

Denne pudderfoundationen fra BareMinerals er lett og vennlig med huden.

Her finner du sminkeproduktene som er på tilbud

Hudpleie

Innen hudpleie er det tilbud på en rekke ulike renseprodukter, kremer og ansiktsmasker fra en rekke kjente merker.

Unngå mørke ringer og rynker under øynene ved hjelp av daglig påføring av øyeserum. Denne øyenkremen fungerer både som maske og daglig pleie.

Med dette settet har du alt du trenger av rens og hudkrem til daglig bruk.

Denne ansiktsmasken rengjør i dybden og er svært effektiv mot fet hud.

Her finner du hele utvalget av hudpleie som er på salg

Det er også tilbud på shampo og balsam, hårprodukter og parfyme og deo.

Hele salget finner du her

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag