Gå til sidens hovedinnhold

Blomsterlevering hjem: Så enkelt sender du blomster på døra

Blomsterbutikker som leverer hjem finnes i hele Norge, fra Oslo til Bergen, Kristiansand, Trondheim, Tromsø, Ålesund og Stavanger.

Det er utrolig hyggelig å motta en blomsterlevering på døra, og heldigvis er det veldig enkelt å sende en også. Blomster på døra fungerer i alle sammenhenger og passer også utmerket som dekor. Det lyser rett og slett opp dagen.

Denne uken får du 15 % på hele nettbutikken til Interflora. Bruk rabattkode MAI2021.

På 17. mai er det ekstra koselig med flotte blomster på bordet, enten det er til deg selv eller den du er glad i.

Blomster levert på døren

En av de største leverandørene innen blomsterlevering på døren er Interflora. Der kan du sende med et kort med personlig hilsen, velge dato og tidspunktet for levering. I tillegg kan du også velge å legge med tilleggsgaver om du ønsker. En vase, cider eller en utsøkt konfektbit.

Hos Interflora kan du betale med Vipps, Paypal og kort. Det er også mulig å få faktura for både privatkunder og bedrifter. Du kan til og med bestille og få levert på samme dag.

Så enkelt bestiller du blomster hos Interflora

Også Euroflorist har blomsterlevering hjem

Blomster til utlandet

Visste du at du også kan bestille blomster til utlandet gjennom Interflora? De er representert i 157 land, og bestillingsprosessen er helt lik som i Norge. Du velger først land, og så kommer utvalgte blomster som kan bestilles opp. De mest populære landene å bestille til er Sverige, Danmark, Tyskland, Spania, UK og USA.

Her kan du bestille blomster til utlandet

Utvalgte buketter fra Interflora

Gratulerer med dagen

En tradisjonell vakker blomsterbukett pyntet til fest med nasjonalbåndet. En hyggelig hilsen med ønske om glade maidager (NB! Vasen på bildet følger ikke med).

Her finner du den

Gratulerer med dagen med festbobler

Samme blomsterbukett som over, men som leveres med en flaske av deres populære alkoholfrie musserende druevin, Festbobler. (NB! Vasen på bildet følger ikke med).

Her finner du den

Maigaven

Eksklusiv gavepose fylt med herlige fristelser inneholder en vakker Margeritt plante, en flaske sprudlende eplecider og en eske fylt med 9 stk nydelige sjokoladebiter.

Her finner du den

Se flere bestselgere her

Andre vakre blomster levert hjem finner du hos Euroflorist

Kan du blomsterspråket? Les mer om det her

Les også

Sommerens 10 kuleste pikéskjorter

Les også

Høyttalere som kan brukes utendørs: Modellene du bør gå for