Gå til sidens hovedinnhold

Blomsterlevering hjem: Så enkelt sender du blomster på døra

Blomsterbutikker som leverer hjem finnes i hele Norge, fra Oslo til Bergen, Kristiansand, Trondheim, Tromsø, Ålesund og Stavanger.

Det er utrolig hyggelig å motta en blomsterlevering på døra, og heldigvis er det veldig enkelt å sende en også. Blomster på døra fungerer i alle sammenhenger og passer også utmerket som dekor. Det lyser rett og slett opp dagen.

Se bestselgere hos Interflora her

Med påsken er det ekstra koselig å sende en påskehilsen til den du er glad i, eller som en gave til deg selv.

Blomster levert på døren

En av de største leverandørene innen blomsterlevering på døren er Interflora. Der kan du sende med et kort med personlig hilsen, velge dato og tidspunktet for levering. I tillegg kan du også velge å legge med tilleggsgaver om du ønsker. En vase, cider eller en utsøkt konfektbit.

Hos Interflora kan du betale med Vipps, Paypal og kort. Det er også mulig å få faktura for både privatkunder og bedrifter. Du kan til og med bestille og få levert på samme dag.

Så enkelt bestiller du blomster hos Interflora

Også Euroflorist har blomsterlevering hjem

Blomster til utlandet

Visste du at du også kan bestille blomster til utlandet gjennom Interflora? De er representert i 157 land, og bestillingsprosessen er helt lik som i Norge. Du velger først land, og så kommer utvalgte blomster som kan bestilles opp. De mest populære landene å bestille til er Sverige, Danmark, Tyskland, Spania, UK og USA.

Her kan du bestille blomster til utlandet

Utvalgte buketter fra Interflora

Vår i luften

Ønsker du å gi bort fornemmelsen av varme solstråler? Velg buketten «Vår i luften» og la mottaker glede seg over blomstrende solskinn i vasen sin.

Her finner du den

Sjekk også Vår i luften med sjokoladeegg

Påsketulipaner

Det er ingenting mer påske enn gule tulipaner. Gavepakken fylt med gule tulipaner og gåsunger -perfekt for å skape påskehygge! Tulipanene er produsert av den norske gartneren og gjør dette til et ekstra godt valg.

Her finner du den

Vårtegn

Vårt fat fylt med yndige perleblomster er et sikkert og vakkert vårtegn. Det pene diskret plantefatet er miljøvennlig og produsert av nedbrytbare gjenbruksmaterialer. Send «Vårtegn» når du vil gi vårfornemmelser på døren!

Her finner du den

Se flere bestselgere her

Andre vakre blomster levert hjem finner du hos Euroflorist

Kan du blomsterspråket? Les mer om det her

Les også

Aktiv påske i Oslo: Her er 7 koronavennlige påskeaktiviteter

Les også

Sony Walkman er ikke død

Les også

De beste trampolinene for hele familien

Reklame

Mobilselskap kutter prisene - sjekk hvor mye du sparer