Gå til sidens hovedinnhold

Bursdagspriser på lys og lykter til bilen

I dag har du en unik sjanse til å sikre deg belysning til bilen til svært hyggelige priser.

Ekstralys, som er en av Norges ledende aktører innen spesialbelysning til bil, maskin og marine, feirer 15 år som nettbutikk med en storslagen salgskampanje.

Alle varer er satt ned med 15 prosent, og det er også spesialtilbud på fire meget populære produkter. Tilbudet startet klokka 10 torsdag 10. oktober og varer i 24 timer.

Visste du forresten at det kom nye regler for fjernlys i fjor? Nå kan du montere så mange ekstra fjernlys du vil. Les mer her!

Disse varene er satt ned med MER enn 15 %:


Rigid SR20 Kombo LED Fjernlys

Dette er Rigids absolutt bestselger, og en av de mest populære LED-barene på markedet. Til å være et godkjent fjernlys har denne lampen en kjempegod effekt på hele 7500 lumen. Rigid er også kjent for sin fantastiske kvalitet, som vil si at du får en lampe som varer i årevis og som kommer med hele 5 års garanti. Det unike med SR20 er at den er såpass slanke.

Dette gjør at du har kjempegode muligheter til å få en proff montering. De egner seg perfekt til innfelling, men SR20 vil også se meget bra ut foran bilen. Les mer og sjekk tilbudsprisen her!

Se også: Søker sjåfører som vil teste den oppgraderte Outlander PHEV

Lazer Linear 12 Elite LED FjernlysDenne fantastiske lampen fra Lazer gir et virkelig godt fjernlys. Med hele 8100 lumen har den en kjempegod effekt, og kombinert med det perfekte lysbildet gir den deg alt du kan drømme om av et ekstralys. Med kun 4 cm høyde er den også perfekt til å monteres lavt eller innfellbart i grill. Les mer og sjekk tilbudsprisen her!

Lazer Utility 25 LED arbeidslys

Om du er på utkikk etter en liten, men kraftig arbeidslampe til bil eller anleggs-maskin, er Utility 25 for deg. Med en styrke på over 3000 lumen får du et arbeidslys kraftigere enn 3 halogenlyskastere. Og med Lazers anerkjente kvalitet, er du også trygg på at du får en skikkelig robust lampe med et fantastisk lys. Les mer og se tilbudsprisen her.

De øvrige varene hos Ekstralys er satt ned med 15 % frem til klokken 10 fredag 11. oktober

Reklame

Her får du tak i de superpopulære shortsene