Gå til sidens hovedinnhold

Cyber Monday: De beste kuppene på sport og friluft

Det er Cyber Monday og siste sjanse til å gjøre kupp på sport- og friluftsutstyr.

Kvalitetsprodukter innen sport- og friluftssegmentet er langt fra billig. Mange sportsbutikker har hatt gode tilbud på sport og friluft under Black Week. I dag er flere sportbutikker i gang med Cyber Monday-salget, så det er ingen grunn til å fortvile dersom du ikke fikk tid til å handle sport- og friluftsvarer på tilbud på Black Friday. Det vrimler fortsatt av knallfine rabatter på bestselgere og det absolutt siste sjanse til å sikre deg noen godbiter.

Vi har sett gjennom de mest populære produktene og plukket ut våre favoritter.

Sjekk også ut de beste kjøpene du gjør på salgene til Fjellsport, Antonsport, Helly Hansen, Milrab og Getinspired.

Dette er 24 av de beste kjøpene du gjør på sport og friluft på Black Week-salget:

1. Mountain Equipment Senja Jacket - 43 prosent

Varm og robust allround dunjakke med høy termisk ytelse, lav vekt og pakningsstørrelse. Senja- jakken har høy kvalitet og er svært slitesterk. Den ideelle isolasjonsjakken for fotturer og fjellklatring i kalde forhold. Se nærmere på jakken her.

2. Garmin tactix Charlie klokke - 39 prosent

Garmin Tactix Charlie er en robust GPS-klokke i helsvart titan som kombinerer feltklarkompatibilitet med smartfunksjoner for trening og utendørs navigering. Den har TopoActive-fargekart over Europa, pulsmåling på håndleddet, GPS-koordinater med dobbeltmodus, kompatibilitet med nattbriller og flere andre spennende funksjoner. Nå er den rekordbillig.

3. 25% på flere Oakley-modeller

Oakley er kjent for sin banebrytende linseteknologi, som er utviklet for å hjelpe deg å se kontrastene i fjellet i en rekke ulike lys- og snøforhold. Oakleys eksklusive brilleglassteknologi filtrerer lyset så det tilpasser seg ulike aktiviteter og omgivelser. Nå få du opptil 66 % prosent rabatt på en rekke modeller. Sjekk utvalget her.

4. Swix Vistech O2 Tights Herre - 58 prosent

Den velkjente O2 tightsen er løpernes favoritt til trening. Utrolig myk og behagelig å ha på. O2 Vistech er designet for økt synlighet der det trengs. Du finner treningstightsen her.

5. New Balance Fresh Foam More Trail - 25 prosent

New Balance Fresh Foam More Trail v1 passer perfekt til en løpetur i terrenget. Den kommer med en pustende og TPU-forsterket mesh-overdel, den helt nye FRESH FOAM teknologien i dempingen, og en gummisåle med ekstra godt grep. Flotte løpesko! Du finner dem her.

6. Led Lenser Hodelykt - 46 prosent

Knallgod hodelykt, som du får hele 46 prosent rabatt på i dag. Super julegave! Denne er den sterkeste i NEO-serien, og finner en vei, selv der det ikke er noen. Hodelykta har opp til 600 lumen lysstyrke. Her finner du den.

7. Devold Randers ullgenser - 50 prosent

Devold Randers er en varm og robust genser i klassisk farge med praktiske detaljer. Genseren er høy i halsen i to-lags ull som gir god varme og beskyttelse på kalde dager. Dette er en genser som er like fin til hverdagsbruk som til fjells. Sjekk prisen her.

8. Jetboil gasskjøkken - 41 prosent

Perfekt for turene! En av bestelgerne til Fjellsport akkurat nå, som du får til bare 1279 (før 2179). Du finner det her

9. 40 % på flere Alfa-modeller

Norske Alfa har i en årrekke vært kjent for sine komfortable og solide tursko. Det er ikke rart politiet, Forsvaret og andre yrkesgrupper med høye krav til fottøyets funksjon, komfort og kvalitet, foretrekker Alfa. Nå få du opptil 50 % prosent rabatt på en rekke modeller. Enkelte størrelser blir fort utsolgt – ikke vent for lenge! Sjekk prisene her.

10. Rab Proton– 50 prosent

Proton er en veldig lett og pakkpar dunjakke fra Rab med en passform som gjør at den passer perfekt også under en skalljakke om været skulle bli rufsete. Dett er en varm og isolerende jakke også om det skulle være litt fukt i luften. Om jakken blir vår, vil den dessuten tørke vesentlig raskere. Du finner den her.

11. Garmin Fenix 5 Plus Sapphire DLC-Titan – 47 prosent

Eksklusive Garmin fenix 5 Plus Sapphire Titan har alt du trenger av funksjoner hos en sportsklokke. Denne versjonen kommer med bezel i DLC-titan og selges kun hos Milrab. Det gjør klokka både lettere og mer ripebestandig. Nå er klokka satt ned med hele 47 prosent, noe som gjør at prisen havner på under 5000 kroner.

12. Arina Jacket Dame fra Kjus - 55 prosent

Funksjon møter ultramoderne stil i denne skijakken fra Kjus. Ved å kombinere en A-formet silhuett med en blanding av høyteknologiske materialer, er denne jakken helt klart laget med tanke på de ivrigste alpinistene. Se nærmere på jakken her.

13. Shimano fiskestang - 65 prosent

Sjøørretfiskerne har her en langtkastende stang i Shimano Technium Sea Trout. Serien er spesialutviklet for det danske sjøørretfisket og her i Norge fisker vi langs kysten på samme måte som danskene med sluk, searchbaits og wobblere. Se nærmere på den her.

14. Mountain Equipment K7 Infinium Jacket Marine - 40 prosent

Dette er en varm og lett ekspedisjonsjakke, perfekt for høyfjellsbruk og kalde vinterturer. Den har blitt brukt blant annet på Grønlandsturer. Jakken har den beste beskyttelsen mot vind, fukt og dårlig vær i kombinasjon med jakkens allerede overlegne varme og isolasjonsegenskaper. Et godt kjøp! Du finner den her.

15. Skjorter fra Stoix - 20 prosent

Den nye norske skjorta Stoix er perfekt til enhver situasjon - fra det viktige møtet, til sykkelturen hjem, til avslapning på sofaen og festen eller restaurantbesøket på kvelden. Alle elementer er laget for at du både skal se og føle deg bra. Du finner den på tilbud her.

16. Sea to Summit liggeunderlag med pumpe - 39 prosent

Dette underlaget gjør turen til en drøm. Dette er toppmodellen fra Sea to Summit og en storfavoritt. To luftcellelag blåses opp individuelt og gir maksimal fleksibilitet i komfortjusteringen og beskyttelse mot ujevnt terreng. Du finner underlaget her.

17. BumPro Beam Tights Black - 71 prosent

Beam er laget med et ekstra elastisk materiale som former seg perfekt etter kroppen. Den gir god støtte i liver fremhever formene dine. Finnes i fargene black, grey, peach, lavender og turquoise. Sjekk prisen her.

18. Gekko Flash STR Ltd el-sykkel - 40 prosent (spar 13 000 kroner)

Dette er en praktisk, funksjonell og lettsyklet elhybrid for bygater, pendling og tur. El-sykkelen har 60Nm motor og 418Wh batteri som gir god kraft på lange turer. Rekkevidden er fra 60 til 125 km avhengig av hvordan du sykler. Gekko el-sykkelen kommer med dekk som ruller godt og sitter bra på variert underlag. Du finner den her.

19. Teknisk dunjakke fra Bjørn Dæhlie - 51 prosent

Jacket Seefeld Insulator er en lett og teknisk dunjakke med hette, perfekt før og etter trening eller som en fritidsjakke. Vind- og vannavvisende jakke av svært høy kvalitet. Du finner jakken her.

20. Jawbreaker Origins Collection - 50 prosent

Disse skibrillene har Prizm-teknologi i glasset, noe som gjør kontrasten og fargene bedre når man suser nedover bakken. Alltid populært med raske briller på afterski. Sjekk prisen her.

21. Hoka Clifton 7 Dame løpesko - 22 prosent

Clifton er Hoka sin bestselgende modell de siste fire årene. Clifton 7 er skoen med den mykeste mellomsålen, som gir deg den gode og særegne støtdempingen Hoka har blitt så kjent for. Billigst på markedet nå!

22. 3-lags parka fra Helly Hansen (du sparer 1500 kroner)

En smart ytterjakke med 3-lags tekstilkonstruksjon. Jakken er både vannavstøtende, varm, stilig og komfortabel. Designet er hentet fra Helly Hansens flere tiår i Japan! Velg mellom fargene mørkeblå eller beige.

Her finner du den

23. Hengekøye med myggnett fra Uberg - 55 prosent

Hengekøyer var en av de store tingene innen friluft i sommer, og mange butikker var tidvis utsolgt for produkter. Denne hengekøyen med myggnett og opphengstøy har fått en svært hyggelig pris.

24. RAB Expedition Kitbag - 50 prosent

Robust duffelbag fra RAB som rommer 50L. Har avtagbare skulderreimer og flere festepunkter på utsiden, i tillegg til to lommer på innsiden av lokket. Nå på 50 prosent. Du finner den her.