Gå til sidens hovedinnhold

Cyber Monday hos Anton Sport

I dag gjør du kupp på blant annet Oakley, Kari Traa, hodelykter og Devold.

Anton Sport har klint til med knallbra tilbud under Black Week, og i dag avsluttes den store salgsuken med en helt ny medlemskampanje. Her få du opptil 80 % rabatt på bestselgende produkter.

Les også: De beste kuppene du gjør på Cyber Monday
Les også: Oversikt over butikkene som har salg mandag

Her er noen av de beste kjøpene du gjør på Cyber Monday hos Anton Sport:

Oakley A-Frame 2.0 satt ned fra 1699 til 699 kr

En Oakley-klassiker med Prizm-teknologi i glasset som har fått en liten oppdatering. Denne får du ikke billigere andre steder (prissjekket i dag). En perfekt julegave!

Light Softshell Pant fra Peak Performance satt ned fra 2000- 799 kr

Denne softshellbuksa er slitesterk og svært elastisk, noe som gjør den til en favoritt både på tur og til hverdags. Du får den billigst hos Anton Sort nå (prissjekket i dag).

Parkas fra Kari Traa satt ned fra 2499 til 749 kr

Kari Traa Gjerde Parka er en ekstra varm jakke som gir deg en unik feminin stil på kalde høst- og vinterdager. Denne får du desidert billigst på Anton Sport nå (prissjekket i dag).

Hodelykt fra Darkfire satt ned fra 1599 til 999 kr

Superkraftig hode- og sykkellykt med hele 3000 lumens lysstyrke. Kommer med oppladbart batteri, lader, hodebånd og feste for styre. Du får den billigst hos Anton Sort nå (prissjekket i dag).

Oakley Prizm Sapphire Iridium satt ned fra 2099 til 1499 kr

Denne toppmodellen er utviklet for lyse soldager til delvis overskyet. Passer spesielt bra til sykling ettersom synsfeltet er utvidet oppover.

Parkas fra Arc'teryx satt ned fra 7499 til 4499 kroner

Denne urbane parkasen kombinerer vanntett og vindtett/pustende GORE-TEX-tekstil med førsteklasses gåsedun og syntetiske isolasjonsmaterialer. Du får den klart billigst hos Anton Sport (prissjekket i dag).

Ullgenser fra Devold satt ned fra 1099 til 499 kroner

Med 100% merinoull er denne genseren perfekt som mellomlag eller som ytterplagg. Nydelig retromønster som gjør genseren like fin til hverdags som til fjells. Julegave til kona? Denne får du ikke billigere andre steder nå (prissjekket i dag).

Se hele Cyber Monday-salget til Anton Sport her!


Følg Cyber Monday live: