Gå til sidens hovedinnhold

Cyber Weekend-salg hos Oakley: Halv pris på kule briller

Nå gjør du kupp på en mengde goggles og solbriller i den offisielle Oakley-butikken.

Det er ikke så ofte nettbutikkene til sterke internasjonale merkenavn har gode salg, så det lønner seg å slå til de få gangene de virkelig kliner til med attraktive tilbud.

Den offisielle Oakley-butikken er i gang med sitt store Black Week-salg, og her er det mulig å gjøre fantastisk gode kjøp. Brillene er faktisk så gode at Oakley så seg nødt til å fylle på med nye briller onsdag kveld, etter at mange modeller ble revet vekk på grunn av gode tilbud.

En rekke bestselgende solbriller, sportsbriller, snøsportbriller, motorsportbriller og hjelmer er satt ned med opptil 50 prosent. I tillegg får du en mengde klær og tilbehør til halv pris. Finner du en julegave til deg selv eller en du kjenner som er glad i snø, sport og friluft?

Se også: Stor oversikt over alle Black Week-salgene
Se også: Gjør hundrevis av kupp hos Fjellsport

Dette er 12 av de beste kjøpene du gjør på Oakleys Black Week-salg:

Crossrange R - 50 %

Enkel og stilfull brille fra Oakley. Paret gir deg mulighet til å skifte ut brillestengene og neseputene, slik at du kan tilpasse til din aktive livsstil, med et utseende som matcher. Sjekk dem ut her.

Frogskins Mix - 50 %

Frogskins Mix er en fornying av merkets mest ikoniske fritidssolbriller. Den oppdaterte modellen byr på forbedrede prestasjonsegenskaper. En sporty, men snerten brille der altså. Sjekk ut her.

Jawbreaker Origins Collection - 50%

Disse skibrillene har Prizm-teknologi i glasset, noe som gjør kontrasten og fargene bedre når man suser nedover bakken. Alltid populært med raske briller på afterski. Sjekk prisen her.

Diecutter - 50 %

Denne flotte modellen er i rustfritt stål. Stengene er også lagd for å ha bedre grep, i tilfelle man skulle bli svett. Som du gjerne blir når du har bruk for beskyttelse mot solen. Sjekk prisen her.

Front Line MX Goggles - 50 %

Front Line™ MX har en stor til middels stor passform, den er optimalisert for en rekke ulike ansiktstyper og er konstruert for å passe perfekt på de fleste hjelmer. Brillene er konstruert med Oakleys Ridgelock-teknologi, så brilleglasset kan raskt og enkelt skiftes ut. Se nærmere på dem her.

Forager - 50 %

Forager er blant Oakleys mer urbane briller, og med inspirasjon fra nettopp storbyen er brillene laget for å hjelpe deg med å holde det gående hele dagen lang. Som med resten av brillene til Oakley, egner de seg også til mer sporty aktiviteter som sykling eller fjellturer. Sjekk prisen her.

Field Jacket - 50 %

Brillene her er raske, og er som skapt for de i farten. Field Jacket har Advancer-teknologi, som åpner for luftgjennomstrømning og dermed hindre dugging og overoppheting. Du finner dem her.

Drop Point Midnight Collection - 50 %

Drop Point er en anvendelig solbrille med god passform. Sjekk prisen her.

Frogskins Lite Splatterfade Collection - 50 %

Oakley har gjenskapt de ikoniske solbrillene kjent fra blant annet "The Terminator". Oakley Frogskins er en ny tolkning av 80-tallsklassikeren og er spekket med Oakleys nyeste teknologi. Sjekk prisen her.

Catalyst The Mist Collection - 50 %

Oakley presenterer med denne brillen det de sier er en "on-trend look", samtidig som den gir en hyllest til vintage-rammer. I tillegg til å gå lett inn i dagens stilbilde, er også brilleparet veldig lett. Sjekk prisen her.

Frogskins Originals Collection - 50 %

Stilige og retro briller fra Oakley. Før 1290, nå kun 645 kroner. Sjekk dem ut her.

Latch K M - 50 %

Latch Key M er en ny versjon av Latch som har underkant i rustfritt stål. Modellen kombinerer klassiske designelementer og et sporty uttrykk. Sjekk prisen her.

Se hele Black Week-tilbudet til Oakley her

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus