De beste interiørkuppene du gjør nå

Reklame

Spar opptil 70 prosent på interiørfavoritter.

11.06.19 14:23

Flere nettbutikker har startet sommersalget allerede, og nå står endelig våre interiørfavoritter for tur med opptil 70 prosent rabatt. Her finner du mange godbiter til hjemmet fra kjente og populære kvalitetsmerker som House Doctor, Smeg, Le Creuset og mange flere. Vi har plukket ut ti av våre favoritter fra nettbutikkene. Dette er virkelige kupp, så skal du sikre deg et av disse må du handle kjapt.

Disse butikkene har interiørsalg nå:

Ellos

Jotex

Royaldesign

Kjøkken

Gjør kupp på alt fra kasseroller til brødrister og duker! Det er garantert noen kjøkkenredskaper du trenger å fornye, eller er du kanskje ute etter en ny gave?

Anne skål 2-pk - Skjærebrett Master - SMEG brødrister - Ostebestikk - Grytesett fra WMF - Kasserolle fra Le Creuset

Belysning

Riktig belysning har mye å si for stemningen i hjemmet. Velg riktig lampe etter ditt behov. Nå har flere nettbutikker salg på lamper til både kjøkken, soverommet og stuen.

Dekor

Fresh opp hjemmet med ny dekor! Det trenger å være så lite som en ny krukke, vase eller plakat på veggen.

Stoler

En stol kan fungere både som dekor og som en deilig møbel å sitte på. Enten du er på utkikk etter kjøkkenstoler, stol til gangen eller utestoler, finner du det på salg nå.

Stol Plaza - Stoler 2 pk fra House Doctor - Ruda krakk 2 pk - Comma stol fra House Doctor

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.