Gå til sidens hovedinnhold

De beste julekalenderne med skjønnhetsprodukter 2020

De beste skjønnhetskalenderne for 2020. Her er kalenderne du må stå i kø for.

Det finnes mange adventskalendere innen skjønnhet på markedet, og det kan være vanskelig å navigere seg frem i jungelen over hva som er verdt å kjøpe. Vi gir deg guiden til de beste skjønnhetskalenderne du kan få tak i.

Se bildene: Her er Blindeforbundets valpekalender 2021

Topp 10

6. oktober hadde vi en adventskalendertest, og her er topp 10-listen for skjønnhetskalenderne som vi testet:

1. Asos 24 dager - best i test med 9,7 poeng (utsolgt)

2. Lyko Hey Man! - best for menn med 8,7 poeng (utsolgt)

3. Rituals hus - 8,6 poeng (utsolgt)

4. Lyko Luxury! Sparkling wishes - 8,5 poeng (utsolgt)

5. Asos mann 12 dager - 8,3 poeng (utsolgt)

6. Rituals by - 8,2 poeng (utsolgt)

7. Lancome - 8,0 poeng (utsolgt)

8. Body Shop - 7,8 poeng

9. Asos 12 dager - 7,5 poeng (utsolgt)

10. Kiehls - 7,4 poeng (utsolgt)

Her er de beste kalenderne med skjønnhetsprodukter 2020

Fjorårets vinner: Lookfantastic (utsolgt 5. okt)

Dette er kalenderen som alltid blir utsolgt først og i tillegg vant den vår egen adventskalendertest i 2019. En kalender med særdeles bra innhold til den kvalitetsbevisste. Her får du varer for over 5400 kr. Kan forhåndsbestilles allerede nå (og det er lurt om du vil sikre deg den).

Her finner du den

Storfavoritt i 2019: Rituals The Ritual Of Advent utsolgt

Rituals' adventskalender er storfavoritt hvert år, og kom på andreplass da Nettavisen testet adventskalendere i fjor. Og det er ingen grunn til å tro at årets kalender er noe dårligere. Dette er en kalender stappfull av herlige dufter og ting du faktisk har bruk for. Verdt alle kroner!

Her finner du den

Luksus: Yves Saint Laurent (på tilbud)

Dette er luksus fra en ende til en annen. Ikoniske Yves Saint Laurent vet hvordan de lager adventskalendere. Her får du 3 stjerneprodukter, 20 miniatyrer og en star charm. Denne vil hun elske!

Her finner du den

Enda mer luksus: Giorgio Armani Beauty

Det finnes mange luksuskalendere der ute og denne er definitivt en av dem. Armani har laget en kalender med 24 luker, der du får med hele 7 produkter i full størrelse. Denne oser luksus!

Her finner du den

Kiehl's Limitid Edition julekalender (utsolgt)

En kalender med 24 små overraskelser i form av noen av de mest populære produktene til Kiehl's, som virkelig er gode. Vakker og pen kalender med høy kvalitet. Selger ut hvert år.

Her finner du den

Clinique Advent Calendar (utsolgt)

Årets kalender fra Clinique er endelig her. Den er full av bestselgende sminke- og hudpleieprodukter som du kommer til å elske. Det gjør vi.

Her finner du den

Den vanlige kalenderen er utsolgt, men her kan du kjøpe en større versjon

Glossybox adventskalender 2020 (utsolgt)

Vi har sniktittet på Glossybox og den har særdeles godt innhold i år med flere full size produkter og merker som vi vanligvis ikke finner i Norge. Klar anbefaling! Verdi på over 5500 kroner.

Her finner du den

Biotherm Advent Calendar (utsolgt)

Hudpleiemerket Biotherm er kjent for sine gode kremer og denne kalenderen inneholder 24 hudpleieprodukter der flere er godt kjent som klassikere. Ønsker du deg mykere og penere hud til jul? Da vet du hva du skal gjøre.

Her finner du den

Lancôme Advent Calendar (utsolgt)

Eksklusiv adventskalender fra Lancôme fylt med 24 lekre skjønnhetsfavoritter. Du finner både parfyme, sminke og hudpleie bak lukene. En stor favoritt!

Her finner du den

Benefit Shake you beauty gift box

Dette er en kalender med 12 luker, og 12 bestselgende og populære produkter fra Benefit. Perfekt mulighet til å kunne prøve ut produktene. Du får også med deres kjente Hoola bronzer som visstnok skal være en av de beste på markedet.

Her finner du den

Lyko adventskalender luxury (utsolgt 6.nov)

Årets luksuriøse adventskalender fra Lyko har en verdi på over 4500 kr, og inneholder flere svært kjente merker som Elixir, Camilla Pihl, Rituals og Dermaceutic. Kommer til å bli utsolgt raskt. I fjor ble Lykos adventskalender utsolgt på noen få dager.

Her finner du den

Lyko Adventskalender starshine (utsolgt)

Kalenderen Starshine fra Lyko har en verdi på 2500 kr og inneholder både sminke, hudpleie, kroppspleie, neglelakk og parfyme. Du får merker som Dermalogica, L.A. Girl, Mac, Rituals og Urban Decay.

Her finner du den

Lyko adventskalender Hey Man! (utsolgt)

Mannen må også ha en adventskalender, og der har Lyko gjort jobben for deg og samlet alt han trenger i en egen kalender. Verdi til over 2800 kr. Ja, takk. Vi kjøper med en gang og later som det er vi som har ordnet og pakket inn.

Her finner du den

Essie Advent Calendar

Årets julekalender fra Essie er full av alt du trenger til å ordne en flott manikyr hjemme. Du får 9 produkter i full størrelse, 9 litt mindre og flere som vi ikke vil avsløre her ;)

Her finner du den

Lumene - 24 Nordic Beauty Surprises

Dette merket kommer fra Finland, og er spesialister på nordisk hud. Kalenderen inneholder 17 hudprodukter og 7 makeup-produkter.

Her finner du den

Til ham: ASOS Grooming 12 Day Advent Calendar (utsolgt)

Denne adventskalenderen er laget for ham, og inneholder 12 gaver til adventstiden. Du får 8 store produkter og 4 litt mindre, med en blanding av produkter til hud, hår og kropp. Denne blir han glad for!

Her finner du den

Kicks adventskalender: 24 days of beauty

I denne kalenderen fra Kicks finner du alt fra neglelakk og makeup-tilbehør til hud- og hårpleieprodukter fra Atelier Rouge, BUDGIE, Continu, FLAER, MON|SUN og Skin Treat.

Her finner du den

Molton Brown Advent Calendar

Molton Brown er kjent for sine deilige dusjsåper og kremer og her får du en hel haug av de. Kanskje finner du en ny favoritt også? Nok av luksus til langt inn i 2021.

Her finner du den

ASOS Face + Body 24 dager (utsolgt 6.nov)

Adventskalenderen med 24 dager fra ASOS vant vår adventskalendertest med hele 9,7 poeng. Du får veldig mye for pengene, og den ene kremen er alene verdt 1000 kroner. Et kjempegodt valg.

Her finner du den

ASOS Face + Body 12 dager (utsolgt)

ASOS har også en adventskalender med kun 12 dager, og den er litt billigere i pris enn den store med 24 gaver. Gode produkter til en god pris. Anbefales.

Her finner du den