Gå til sidens hovedinnhold

De beste kjøpene på Anton Sports friluftssalg

Nå gjør du kupp på Norrøna, Helsport, Salomon, Alfa og mange andre kjente merker.

Virussituasjonen har ført til at nordmenn hamstrer klær og utstyr til fritidsaktiviteter og ferie i Norge som aldri tidligere. Derfor passer det perfekt at Anton Sport har klint til med en stor tilbudskampanje på friluftssutstyr.

Tilbudene, som er på opptil 55 %, er forbeholdt Anton Sports medlemmer. Dersom du ikke allerede er medlem, kan du bli det enkelt og gratis her.

Sjekk også sove ute-salget til Milrab

Her fem av de beste kjøpene du hos Anton Sport:

1. Salomon Speedcross 5 GTX – spar 800 kroner

Femte generasjon av den superpopulære terrengskoen Speedcross. Vanntett versjon som har enda bedre grep og komfort enn tidligere modeller. Du får den nå langt billigere hos Anton Sport enn øvrige sportsbutikker. Se flere Speedcross-modeller på salg her!

2. Norrønna Fjørå flex1 – spar 900 kroner

Fjørå flex1-buksen ble opprinnelig laget til terrengsykling, men ble raskt en favoritt for en rekke utendørsaktiviteter. Denne nye og forbedrede utgaven for herre er lettere, mer slitesterk og puster bedre enn tidligere utgaver. Les mer og sjekk prisen her!

3. Svartdalen 4 fjelltelt – spar 2000 kroner

Lett fjelltelt for fire personer. Klassisk tunnelkonstruksjon med bagasjeplass i fronten av teltet. Separat innetelt med myggnetting i dør og ventiler. Enkel montering! Les mer og sjekk prisen her!

4. Helsport Fonnfjell Spring Lady V

En lett sovepose som er et trygt og godt valg for vår, sommer og høst. Les mer og sjekk prisen her!

5. Alfa Kvist Advance – spar 700 kroner

En holdbar tekstilsko medtett passform fra anerkjente Alfa. Ripstop-tekstilet kombinert med GORE-TEX-membran gjør skoen vanntett, pustende og komfortabel. Se flere Alfa-modeller på salg her!

Se hele friluftssalget til Anton Sport her

Sjekk også sove ute-salget til Milrab

Reklame

Kutt den skyhøye strømregningen: Slik får du billigst og best varempumpe