*Nettavisen.*

De beste sportskuppene du kan gjøre i dag

Reklame
klokke

Spar opptil 60 prosent på det store medlemssalget til Anton Sport.

22.05.20 18:53

Den kjente nettbutikken Anton Sport smeller til med «Maifest» og gir deg opptil 60% medlemsrabatt på en mengde sportvarer fra kjente kvalitetsmerker.

Du har virkelig sjansen til å gjøre gode kupp på blant annet joggesko, sportsklokker, elsykler og annet sport- og fritidsutstyr fra lekre merkevarer. I det store sortimentet finner du blant annet Norrøna, Salomon, Johaug, Nike, Gekko og Odlo.

Maifesten er kun for medlemmer, men det blir du på 1-2-3.

Her er noen av de beste kjøpene du kan gjøre nå:

1. 27,5 Treadwell Neo EQ Remixte 2020 - spar 5000 kroner

Klikk på bildet for å forstørre. sykkel

Dette er en e-sykkel som passer perfekt til hverdagsbruk. Komfortabel, leken og veldig enkel å komme seg av og på, og like enkel å sykle. En integrert sensor hjelper til med å spore aktiviteten din, minne deg om nødvendig service og mye mer. Du kan spare hele 5000 kroner.

Sjekk ut e-sykkelen her

2. Salomon Supercross - spar 500 kroner

Klikk på bildet for å forstørre. joggesko

En populær terrengsko med meget godt grep og god demping. Den er laget i Salomon sitt mest slitesterke materiale. Nå kan du spare 500 kr på den populære skoene.

Du kan se nærmere på terrengskoen her

3. Norrøna Trollveggen Driflex3 - spar hele 2200 kroner

Klikk på bildet for å forstørre. jakke

Dette er en av toppmodellene til Norrøna. Den er værbeskyttende og vanntett, og er laget i et 3-lags 4-veis stretchmaterial for best mulig bevegelighet. En super jakke som passer til det meste og holder deg tørr! Akkurat nå er den satt ned med hele 2200 kroner.

Sjekk ut Norrøna-jakken her

4. Suunto 9 G1 Baro Gold Leather - 2000 kroner i rabatt

Klikk på bildet for å forstørre. klokke

En god sportsklokke kan optimalisere treningen og prestasjonen din.

Suunto 9 G1 Baro er en multisport GPS-klokke designet for utøvere og eventyrere som krever det beste fra sportsklokken sin. Den har opptil 120 timers kontinuerlig treningssporing, og kommer med en drøss med smarte funksjoner. Akkurat nå for du klokken med 2000 kroner i rabatt.

Du finner Suunto sportsklokken her

5. Salomon XA Siwa GTX - satt ned med 400 kroner

Klikk på bildet for å forstørre. Salomon-sko

Komfortabel hikingsko for turer i terreng og fjell. XA Siwa har vanntett GORE-TEX membran og ekstra beskyttelse ved hæl og tåpartiet. Du sparer 400 kroner på den.

Du finner den her

6. Lundhags Makke Pant - spar 600 kroner

Klikk på bildet for å forstørre. bukse

Makke er buksen til den aktive brukeren. Dette er en lett og fullverdig treningsbukse som har en slank passform, moderne kutt, og gir fantastisk god bevegelighet. Den er satt ned med 600 kroner.

Du kan se nærmere på buksen her

7. Jotunheim Svartdalen 4 - spar 2000 kroner

Klikk på bildet for å forstørre. telt

Dette er et lettvekts fjelltelt for 4 personer som er svært enkel å montere. Teltet er laget av lette og slitesterke materialer som tåler bruk i fjellet vår, sommer og høst. Det er satt ned med hele 2000 kr.

Du finner teltet her

8. ODLO Active Warm Heritage Set - spar 400 kroner

Klikk på bildet for å forstørre. Odlo-sett

Dette undertøysettet bør prøves. Lett børstet innside som holder deg varm, og som transporterer fukt bort fra kroppen. Ideell for bruk under kalde forhold, enten du skal trene eller bruke dette til tur. Nå kan du få den til 50 prosent rabatt.

Du finner undertøysettet her

9. Noka Hupana Flow Wide - spar 700 kroner

Klikk på bildet for å forstørre. løpesko

Dette er en fantastisk, superlett løpesko for alle løpere, men også en perfekt fritidssko. Vevd overdel gir meget god passform. Sålen er bred og stabil, mens overdelen er smidig og tilpasser seg foten din. Skoen er nå satt ned til halv pris.

Sjekk den ut her

10. J.Lindeberg Ease Hooded Liner JL Down - spar 1500 kroner

Klikk på bildet for å forstørre. dunjakke

En lett jakke med dunfyll i et stretchy tubestoff som gir varme og beskyttelse, samtidig som jakken føles lett. Du kan bruke jakken alene eller under en skalljakke. Nå kan du få den til 50 prosent rabatt.

Du finner dunjakke fra J.Lindeberg her

Du finner alle tilbudene hos Anton Sport her.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag