Gå til sidens hovedinnhold

De beste tilbudene på friluftsklær til henne

Har du alt du trenger til vårens frilufttseventyr?

Våren er på mange måter den perfekte sesongen for turer i skog og mark, eller bare i nærområdet om du vil. Trenger du også å oppfriske turgarderoben litt, er det nå du kan gjøre de gode kuppene.

Vi har gått gjennom Green Friday-salgene på sport og friluft, og funnet frem de beste tilbudene som kan gjøre turgarderoben bedre.

Win Windpant fra Johaug - 50 % rabatt

Vindbuksa Win fra Johaug er perfekt til turer med sitt vindtett, pustende og fukttransporterende materiale . Også er den superfresh! Vi digger strikken i livet.

Se nærmere på den her.

Greater than A hoodie - 50 % rabatt

Base Hood Zip fra Greater than A er en myk og deilig genser, laget av store deler miljøvennlig materiale. Perfekt til hverdagsbruk, eller som turkamerat på kjølige sommerdager.

Her finner du den.

Love it Explorer - 60 % rabatt

Et par nye joggesko gjør gåturen bedre på mange måter. Explorer fra Love it får du til en super pris akkurat nå. Skoene lover å være "superkomfortable, lette å smette på og sitter som støpt".

Sportsklokke fra Garmin

Garmin fenix 5S Plus Sapphire er kanskje ikke den klokka vi fant som er satt ned med høyest prosent (du får den på 23% rabatt), men det er den fineste.

I tillegg byr herligheten på safirglass, pulsmåling på håndleddet, kontaktløs betalingsløsning og musikkfunksjonalitet med opptil 500 sanger lagret direkte i klokken.

Perfekt til turer, både alene og med andre. Her kan du lese mer om sportsklokka.

Treningsshorts fra Johaug

Denne er perfekt til sommerens treningsøkter og turer i høyt tempo. Nydelig farge, behagelig materiale og vindbestandig. Finnes også i en like fresh mintfarge.

Tursko fra CMP

Skal du på tur i skog og mark, må du ha ordentlig gode tursko. Rigel W WP Boot fra CMP er perfekte til de gode turene. Skoen er høy i ankelen, har supert grep og er vannavvisende. Finnes i flere lekre farger!

Les mer om turskoen her.

Tempest tursekk

Sekken Tempest fra Osprey gjør deg klar for eventyr, hva enn det betyr for ditt vedkommende. Moderne, enkel og kjempepraktisk.

Les om sekkens mange praktiske egenskaper her.

Oslo skalljakke

En god skalljakke er et must, rett og slett fordi du til tider garantert kommer utfor vind og behovet for et beskyttende lag. Skalljakka Oslo veier ekstremt lite, og er på mange måter den perfekte turjakka.

Akkurat nå er den satt ned med 40 prosent.

Våre beste tips til butikker hvor du finner sporty friluftsprodukter på salg:

Get inspired - de fresheste treningsklærne, joggesko og hverdagsklær.

Anton Sport - treningsklær, sykler og annet sportsutstyr

Milrab - sporty tilbehør som smartklokker og andre gadgets

Les også

Stort Green Friday-salg hos friluftsgiganten

Les også

Her finner du gode tilbud på kjøkkenutstyret du trenger

Les også

Green Friday: Opptil 75 prosent rabatt på fiskeutstyr