De fineste brudepikekjolene til sommerbryllupet

Reklame

Foto: Bubbleroom.no

Er du klar for bryllupssesongen? Vi har funnet frem de fineste brudepikekjolene på nett.

10.05.19 09:48

Den store bryllupssesongen nærmer seg, og mange forelskede bruder skal planlegge alt fra lokasjon, til mat, blomster og antrekk. Det er ikke rart at en «bride to be» kan bli hakket varm i toppen, for man ønsker selvfølgelig at dagen skal bli perfekt.

Se flere kjoler hos Høyer.

Det er blitt vanlig at brudepikene går kledd i kjoler som går i tråd med bryllupets fargetema, og under har vi satt sammen inspirasjon til bruden, som er på jakt etter kjoler til brudepikene sine.

Vi håper kjolene under også er til inspirasjon for forloveren eller bryllupsgjesten, som er usikker på hvilken kjole man bør velge til den fine anledningen. Det viktigste er å velge en kjole som ikke er for avslørende, og for all del ikke velg en rød kjole, som i gammel tradisjon betyr at du har ligget med brudgommen!

Bubbleroom har egen seksjon med alt til bryllupet.

Blått og kongelig

Om du har valgt blått som en gjennomgående temafarge i bryllupet ditt, er du klassisk, elegant og kanskje et snev kongelig? Fargen er i våre øyne mystisk, mektig, feminin og maskulin, så her har du gjort et godt valg. I tillegg er det enkelt å kle brudepikene dine opp i blått, da det er en farge de fleste kler. Et godt tips er å kle brudepikene dine i samme farge, men å velge ulike kjoler. Da kan venninnene dine velge eget snitt på kjolen selv, for det viktigste er jo å føle seg vel.

Få tak i kjolen her.

blaa

Nelly - Vila - Ralph Lauren - Ralph Lauren

Én kjole, flere looks

Det beste «bryllups-hacket» vi kan tenke oss når bruden skal finne kjoler til sine brudepiker, er å finne en kjole som man kan style og knyte på forskjellige måter. Kjolen vil være et fornuftig valg av kjole, da den kan brukes om og om igjen av brudepiken. Dette er også et hett tips til deg som er invitert i flere bryllup, og som ønsker en kjole du ikke blir lei av med det første.

goddiva-multi-tie-maxi-dress-green

Få tak i kjolen her.

laang

Samsøe & Samsøe - Lauren Ralph Lauren - By Malina - Tiger of Sweden

Pastelldrøm

En klassiker som går igjennom som bryllupstema er pasteller, og vi forstår godt hvorfor. Pastelltonene er feminine, romantiske og passer perfekt for sommeren, som også kalles bryllupssesongen. Disse kjolene vil passe perfekt for en brudepike, forlover eller gjest, og bruden kan huske på at hun gjerne kan kombinere ulike pasteller til brudepikene sine. Da blir det en vakker bukett!

happy-holly-blanche-occasion-maxi-dress-dusty-pink_5

Få tak i kjolen her.

pasteller

By Malina - Designers Remix - By Malina - By Malina

Korte brudepikekjoler

Noen ganger kan man være i tvil om man skal velge en lang eller kort kjole til bryllup, men om det ikke står «smoking» på invitasjonen, kan du velge bort den fotsie kjolen. Under har vi funnet noen lekre alternativer til korte brudepikekjoler, eller om du bare skal være gjest i et bryllup.

moments-new-york-camellia-chiffon-dress_2

Få tak i kjolen her.

kortekjoler

Gestuz - Max Mara - By Malina - Ralph Lauren

Blomsterprint

Ønsker du å gå med en enkel, uformell kjole, så er en kjole i blomstermønster et godt valg. Du finner ikke en mer sommerlig kjole enn det. Den er også behagelig å gå med, og finnes i både korte og lange varianter. Vil du fremheve midjen, er en kjole med belte eller knytning i livet løsningen.

Få tak i kjolen her.

by Ti Mo - Nelly - Nelly - by Ti Mo

Endelig har & Other Stories åpnet nettbutikk i Norge. Sjekk her!

Se flere kjoler i pastellfarger hos Nelly.

Har du fått med deg nye ARKET? Sjekk nettbutikken her.

Sjekk også Villoid for fine kjoler til bryllup.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.