De fineste kjolene til 17. mai-feiringen

Reklame

Foto: Getty Images

Det finnes mange lekre alternativer til bunad på Norges nasjonaldag.

24.04.19 15:01

Mange velger å påstå at 17. mai er årets beste dag, enten du velger champagnefrokost og fest, eller pølser og is. Uansett hva du har på agendaen for Norges nasjonaldag kreves det et pent antrekk, som gjerne skal være både komfortabelt og presentabelt.

Vi har tjuvstartet mai-stemningen og har saumfart nettet for perfekte kjoler til 17.mai, om du ikke har en bunad som venter på deg. Se våre lekre favoritter under!

Se kjoler hos Boozt her.

Sjekk den nye nettbutikken til ARKET her!

Du finner også 17.mai-kjoler hos Høyer.

Røde kjoler

«Det er Norge i rødt, hvitt og blått», synger vi hvert eneste år, og 17. mai-garderoben bør gå i liknende fargetema. Vi starter derfor med det røde, som er en perfekt farge om du ønsker litt ekstra oppmerksomhet på nasjonaldagen. For en gjennomført styling hadde vi valgt en beige trenchcoat og sko i nude eller blå nyanser. Husk at sort og rødt kan bli litt mye, i hvert fall på en dag som 17.mai.

Hvite kjoler

Om du går for en hvit kjole på 17.mai må du være litt forsiktig med ketchupen, men ellers kan du gjøre omtrent som du vil. Velg gjerne fargerikt tilbehør, la oss si blått eller rødt, og du vil bli like vakker som det norske flagget.

Blå kjoler

Blått er en klassisk farge, som egner seg spesielt godt på 17.mai. Under har vi funnet noen korte varianter, som vil passe fint med sorte strømpebukser om vi ikke blir så heldige med været. Ha en fin kåpe over skuldrene, og du vil være pent kledd til den store dagen.

Samsøe & Samsøe - Lauren Ralph Lauren - Espirit Collection - InWear -Lauren Ralph Lauren - Samsøe & Samsøe

Lange kjoler

Lange kjoler er flott og elegant til nasjonaldagen, og vil være et varmere alternativ om du velger å droppe strømpene. Velg gjerne en blomstret kjole, om du ikke går for rødt, hvitt eller blått.

YAS

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.