Gå til sidens hovedinnhold

De geniale kameraene du trenger til hunden eller katten

Med et kjæledyrskamera kan du følge med på og kommunisere med kjæledyret ditt når du er borte. Alt styres via en app på telefonen.

Lurer av og til på hva som skjer når du ikke er hjemme? Hvem har spist opp skoene i gangen? Har virkelig puten eksplodert av seg selv? Med et kjæledyrskamera får du se hunder og katters skjulte liv hjemme alene.

Les også: Dette trenger valpen av utstyr, fôr, klær og leker

Trygghet for kjæledyr og eier

Et kamera gir først og fremst en trygghetsfølelse. Du vet at kjæledyret har det bra. At ingenting galt har skjedd. Hunder og katter kan være svært aktive alene hjemme, og mer eller mindre farlige situasjoner kan oppstå. Eyenimal Pet Vision gir deg denne tryggheten i en brukervennlig pakke.

Det blir sannsynligvis slutt på all tvil rundt hva som egentlig har skjedd med blomsterpottene. Hunder og katter vil garantert beskrive det som hendelige uhell, men nå har du det på film og kan sette en stopper for diskusjonen.

Både hunder og katter kan faktisk se på TV. Å vise film med dem selv kunne blitt interessant. Det skal heller ikke legges skjul på at det ligger mye humor i å ha opptak et kjæledyr som ikke vet at det blir filmet. En ren bonus for deg som eier.

Her får du tak Eyenimal Pet Vision billigst

Bildekvalitet og brukervennlighet

Dårlig bildekvalitet er unødvendig. Eyenimal Pet Vision filmer med full 1080HD, et klart og fint bilde som flyter godt på mobilen. Det er nemlig på mobilen du trolig kommer til å se på overføringen fra kameraet. Appen er enkel å bruke. Intuitiv som det heter. Ingen unødvendige funksjoner som forvirrer eller ikke fungerer.

Brukervennligheten finner du også igjen i installeringen. Kameraet settes opp raskt og smertefritt.

Les mer om Eyenimal Pet Vision og bestill til Norges laveste pris

Se også: Denne dingsen roer ned stressede hunder

Funksjoner

Toveis høyttaler er mye gøyere enn du aner. “Luna - I am your father” vil nok vekke cocker spanielen din fra høneblunden på sofaen. Bevegelsessensor vekker kameraet når det skjer noe hjemme, og du kan velge å få tilsendt varsel til mobilen din. Nattmodus med infrarødt lys dekker opp til 10 meters avstand.

Kameraet kan også roteres vertikalt og horisontalt, og du kan ha 10 brukere per kamera. Menneskebrukere altså. Antall hunder og katter som kan filmes er uendelig og helt opp til deg og hvor god plass du har hjemme.

Her får du tak i Eyenimal Pet Vision billigst

Pawbo - for gadgetelskeren

Pawbo+ har to triks i ermet. Dette kameraet har også en godbitdispenser! Med et flikk på appen på mobilen skytes det ut en godbit fra kameraet som står hjemme. For lekne katter - og kanskje hunder - kan du slå på laseren.

Ja, dette interaktive kjæledyrskameraet har innebygget laser som du kontrollerer. Oppløsningen på filmen med Pawbo+ er 720HD. Litt lavere enn Eyenimal Pet Vision, men funksjonene med laser og godbiter gjør at noen velger å gå for denne lekne løsningen.

Les mer om Pawbo+ og bestill til nedsatt pris via denne lenken

Se også: Denne dingsen roer ned stressede hunder

Les også: Dette trenger valpen av utstyr, fôr, klær og leker