*Nettavisen.*

De populære parkasene og regnjakkene fra Swims er endelig på salg

Reklame
 

 

Disse trendy, vanntette og varme jakkene er perfekte nå i januarregnet.

22.01.20 11:57

Været i januar har holdt novemberstandard i store deler av landet, og mange har brukt allværsjakka mer enn dunjakka så langt i år.

De tekniske jakkene fra norske Swims er perfekte allværsjakker tilpasset norsk høst- og vintervær. Flere av modellene er vanntette, vindtette og varme, noe som gjør at de tåler både ruskevær og noen få minusgrader.

Samtidig gjør det urbane designet og den gode kvaliteten at jakkene fungerer like bra i formelle som uformelle anledninger.

Endelig på salg

Det er bare to problemer: Swims-jakkene koster en god del, og de er så godt som aldri på salg. Derfor var det gledelig å se at flere av de mest populære modellene for både herre og dame er satt ned med opptil 30 prosent på det store januarsalget til Miinto.

Nå har du sjansen til å sikre deg en Swims-jakke til en hyggelig pris. Eller hva med å gi en jakke til kjæresten til valentine?

Det er rift om jakkene, og en del modeller har få størrelser igjen. Her er imidlertid noen modeller som det fortsatt er mulig å få på salg i de aller fleste størrelser:

Zermatt II dunfrakk for herre - 30 %

Klikk på bildet for å forstørre.  

Under det vanntette ytre laget har jakken pustende og ultrakomfortabel gåseedun. En urban favoritt for menn. Les mer og sjekk om din størrelse er tilgjengelig her. Jakken finnes også på salg i denne fargen.

Lausanne II parkas for dame - 20 %

Klikk på bildet for å forstørre.  

Lausanne er en vinterjakke for alle forhold. Den frittstående Primaloft-innerjakken kan brukes separat, som en egen lett jakke. Her får du tre jakker i én. Les mer og sjekk om din størrelse er tilgjengelig.

Verbier dunparkas for dame - 30 %

Klikk på bildet for å forstørre.  

Denne lange modellen er vanntett og vindtett, i tillegg er den god teknisk og puster. Ekte lammeullspels i kraven, som er avtakbar. Denne jakken holder deg varm og tørr selv på de kaldeste dagene. Les mer og sjekk om din størrelse er å oppdrive.

Basel parkas for herre - 30 %

Klikk på bildet for å forstørre.  

En vind- og vanntett tre-i-én-kakke med uttakbar innerjakke i Primaloft. Praktisk, sporty og flott jakke som holder deg varm og tørr. Begge jakkene kan brukes hver for seg. Kan brukes hele året. Les mer om jakken og sjekk om din størrelser er tilgjengelig.

Regnjakke for herre og dame - 30 %

Klikk på bildet for å forstørre.  

En stilig halvgjennomsiktig regnjakke som passer både over dresser og løstsittende antrekk. Les mer om regnjakken og sjekk om den finnes i din størrelser.

Sjekk alle Swims-plagg på salg hos Miinto her!

Hele det store Miinto-salget på merkeklær finner du her!

Sjekk også utvalget av Swims-varer hos Ferner Jacobsen

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag