*Nettavisen.*

Den berøringsfrie dispenseren er helt genial

Reklame
Dispenseren kan enkelt plasseres der det måtte passe best i hjemmet eller på en arbeidsplass.

Dispenseren kan enkelt plasseres der det måtte passe best i hjemmet eller på en arbeidsplass.

Den nye dispenseren er vanntett, 100 prosent dryppfri og har en svært enkel påfylling

18.09.20 14:44

Berøringsfrie dispensere er et meget viktig våpen i kampen mot covid-19. Nå er det kommet en ny, avansert og trygg modell med infrarød detektor på det norske markedet.

Dispenseren kan fylles med hånddesinfisering, håndsåpe, dusjsåpe, sjampo, bodylotion etc. Den er intelligent og måler om tilsatt væske er tynt- eller tyktflytende. Den infrarøde sensoren gir umiddelbar respons og sikrer trygg bruk.

Dispenseren er 100 prosent dryppfri. Det innebærer at du ikke trenger å bekymre deg for at såpedråper faller på bordet eller gulvet – noe som skjer med en del andre modeller.

Les mer om dispenseren og bestill her

Les også: Nå kan du teste deg for korona hjemme

Vanntett og trygg

Dispenseren er den eneste på markedet som er IPX6-vanntett. Dispenseren kan dermed motstå en rekke fuktige omgivelser, og du kan trygt ha på kjøkkenbenken – eller inne i dusjen.

Dispenseren er liten i størrelse, og det følger med en veggbrakett. Denne kombinasjonen gjør at den enkelt kan plasseres hvor som helst.

Det er lett å fylle væske på dispensere, og det kreves ingen spesielle beholdere eller poser for påfylling. Doseringen kan justeres i fire forskjellige nivåer.

Rent designmessig er den også penere enn de fleste dispenserne på markedet.

Les mer om dispenseren og bestill her

Klikk på bildet for å forstørre. Dispenseren kan også kjøpes som en pakkeløsning med det norske og alkoholfrie desinfeksjonsmiddelet AntiVir.

Dispenseren kan også kjøpes som en pakkeløsning med det norske og alkoholfrie desinfeksjonsmiddelet AntiVir.

Pakkeløsning med alkoholfri hånddesinfeksjon

Dispenseren kan kjøpes enkeltvis eller som en pakkeløsning med det alkoholfrie hånddesinfeksjonsmiddelet AntiVir. Produktet et norskutviklet og norskprodusert, og ifølge studier fra anerkjente laboratorier har AntiVir bedre effekt enn alkoholholdige produkter.

AntiVir fjerner blant annet kappekledde virus (som covid-19, herpes og HIV) på kun 15 sekunder, uten fare for forgiftning eller skade på hud og øyne.

Sammensetningen er godkjent av Statens Legemiddelverk og brukes av norsk helsevesen.

Kjøp dispenseren med AntiVir her, uten AntiVir her eller kun AntiVir her.

Her får du tak i munnbind på nett

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.