Du tenker kanskje ikke så mye over det, men en dørmatte er absolutt en må-ha. Dørmatten setter stilen i gangen og sørger for at grus og skitt ikke følger med inn. Det er og en hyggelig velkomst med en fin utendørs dørmatte i din entre. Samtidig holder du huset rent og ryddig.

Dørmattene fra norske Heymat er mye mer enn bare dørmatte. De har sitt utspring fra en vaskebedrift i Mo i Rana, og har lansert tidenes dørmatte i privatmarkedet.

Se utvalget av dørmattene fra Heymat her

Det som gjør de så unike er at de er utviklet for å absorbere skitt og fuktighet, og har samme høye kvalitet som utleiematter som brukes i næringslivet. Mattene har gummiert bakside og kan vaskes i vaskemaskin.

Overflaten består helt eller delvis av gjenvunnet materiale som gjør den veldig miljøvennlig. Tykkelsen på overflaten, og måten den er vevd, gir en meget slitesterk overflate som tåler aktiv bruk. Mattens farger holder seg lenge, både gjennom aktiv bruk, eksponering av sollys og maskinvask. I tillegg kan du velge mellom flere størrelser.

Her er noen av de mest populære dørmattene fra Heymat:

Dørmatte Sand

Denne er i 100% resirkulerbart materiale, og har tredimensjonale motiver som inspirerer til ro og tilstedeværelse idet man passerer dørstokken.

Her finner du den

Matte Heim

Motivet viser en lun og varm heim omgitt av norsk natur, som lyser opp i blåtimen. Matten samler store mengder vann og sand, og den gummierte baksiden får matten til å ligge stødig.

Her får du tak i den

Matte Eine None

Eine er inspirert av fjelleine som er en lav og krypende busk. Einer vokser over hele Norge, men er spesielt vanlig å se i fjellstrøk. Mønsteret i matten henter linjer fra de spisse barnålene til einen.

Her finner du den

Matte Hagl Black

Hagl Black er inspirert av vinterens vær, og er både leken og geometrisk på samme tid. Fargepaletten er moderne, med lyst mønster på sort bunn.

Her får du tak i den

Matte Mix Forest

Mix Forest er inspirert av de friske fargene man finner i Norske skoger. Designet er blitt til en lek av farger, der de ulike feltene møtes i forskjellige meleringer.

Her finner du den

Dørmatte Sjø

Designet gjør denne matten gir en skrapeeffekt, som effektivt samler smuss og skitt. Strukturen gjør også at fukt og vann renner ned i rillene slik at matten oppleves tørr, selv når den er fuktig.

Her får du tak i den

Matte Lyn Grey

Sikksakkmønsteret i Lyn Grey lyser opp den grå bakgrunnen og oppsummerer de spektakulære naturkreftene rundt oss. En vakker veiviser i ditt hjem.

Her finner du den

Tips: Rengjør daglig med støvsuger. En mindre matte kan også ristes for å bli kvitt sand og smuss. Vask i 60 grader - den kan også tørkes i trommel.

Se flere dørmatter fra Haymat her

På utkikk etter mer morsomme varianter av dørmatten? Se her.