*Nettavisen.*

Denne geniale madrassen gjør graviditeten litt lettere

Reklame
 

Er du lei av å lete etter en komfortabel sovestilling? Eller av at partneren din ikke klarer å ligge i ro gjennom natten? Da er dette løsningen.

31.07.20 09:09

For den gravide er det mange søvnløse netter i vente, men med denne madrassen kan du i hvert fall sove litt bedre babyen er født.

Klikk her for å se luftmadrassen

Forskjellen på denne og mange andre gravidputer er at denne er litt lettere å flytte på og har større bruksområde. Overalt hvor du tar den med deg vil du ligge godt. Da kan du også unngå de kantete ubehagelige solsengene. Den er nemlig vanntett og nokså robust, det betyr at den kan brukes på overflater ute også.

Og ja, du tenkte rett. Siden den er vanntett kan du også bruke den til å duppe av i bassengkanten.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Med en fløyelsmyk overside kan du slappe behagelig av på magen, og den ergonomisk utformede madrassen lar ømme hofter, rygg og ledd får en velfortjent pause. Så den er helt spesielt utformet for å avlaste hofter og rygg, som gjerne belastes litt ekstra når magen vokser.

Og det aller beste? Den koster kun 329 kroner.

Klikk her for å kjøpe den

Klikk på bildet for å forstørre. Madrass

Man kan legge seg ned på magen eller på siden med magen i hullet. På begge måter vil du ligge komfortabelt mens du avbelaster hoftene og ryggen. 

Her kan du kjøpe madrassen

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.