*Nettavisen.*

Denne perfekte LEGO-gaven til voksne vil bli utsolgt

Reklame
Bilde av Lego-figur

Det finnes ikke en eneste tidligere LEGO-bygger som ikke vil elske denen gaven.

08.11.19 13:25

I 1978 kom den klassiske LEGO-minifiguren for første gang, og nå har selskapet laget en versjon av denne elskede figuren i tre. Fem ganger så stor som en normal figur.

Det er slettes ikke tilfeldig at denne figuren kommer i tre, for LEGO var opprinnelig laget i tre. Modellene er håndlaget av FSC-sertifisert eik med justerbare plasthender, akkurat som dagens LEGO minifigurer.

Her finner du figuren

Sagt på en annen måte: Dette er tidenes gave til alle som var var unge fra 1978 og utover, og som nå er voksne nok til å ønske et minne om barndommen i stue eller på kontor.

I den offisielle legobutikken finner du et stort utvalg av julegaver til store og små

Klikk på bildet for å forstørre. Bilde av LEGO

Dette settet inneholder også en 28-siders brosjyre med historien til minifigurene og utviklingen av disse tremodellene, og tips til hvordan du kan bruke de 29 medfølgende klassiske LEGO-brikkene.

Alt kommer i en nydelig gaveeske, og lurer du på hva du skal kjøpe til den nå kanskje voksne LEGO-elskeren så har du nok svaret her. Bare du er rask nok, for denne figuren kommer i et begrenset utvalg!

Som VIP-medlem hos LEGO kan du forhåndskjøpe før alle andre. Det er for øvrig gratis, og gir deg bonus på alle kjøp hos den offisielle LEGO-butikken som sende direkte fra Danmark. Toll og moms er inkludert i prisene.

Her finner du trefiguren - denne blir utsolgt til jul!

I den offisielle legobutikken finner du et stort utvalg av julegaver til store og små

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.