*Nettavisen.*

Denne saken bør kun Liverpool-fans lese

Reklame

Denne saken skal ikke leses av supportere av andre lag.

26.08.20 09:22

Kjære Liverpool-supporter,

Er det ikke deilig. Ryktene sier at den som venter på noe godt, den venter ikke forgjeves. I 30 år ventet vi på ligagull, og i 25 av disse årene har Pondus ventet sammen med oss.

Frode Øverli er som oss. Det er viktig å følge med på gode syvere.

Nå har Frode Øverli laget boken - 25 år med Liverpool - som feirer ligagullet som følger alle sesongene fram til ligagullet. I tillegg har den nye tegninger og kommentarer. Morsomt er det også med kommentarene fra innsiden fra Vegard Heggem, intervjuet med Kevin Keegan og legenden Thomas Larsen Bergheims intervju med Frode Øverli om Liverpool.

Her finner du boken 25 år med Liverpool

Vegard Heggem. Pondus. Historier. Legendarisk tegneserie.

Boken er rett og slett noe alle supportere av Liverpool må ha i bokhylla. For å lese selv. For å lese side 180 om og om igjen (du vil skjønne det med en gang du har boken). For å le, og gråte litt. For det er lov.

Fordi sammen med Frode Øverli og Pondus skal vi glede oss lenge, og det blir en sesong til. Ikke bare neste sesong. Og nå kan også Jokke være glad med Leeds i øverste divisjon.

Vi deler nå ut 3 signerte bøker (signert av Frode Øverli) blant alle som bestiller boken før 24. august på linken under. Det betyr at du vil få den signerte boken i tillegg til den du har bestilt, og kan da bruke den originale som en super gave til en annen Liverpool-supporter. Eller noen som holder med lag for eksempel så mye som 33 poeng bak.

26. august: Vinnere av konkurransen er trukket.

Her finner du boken Pondus - 25 år med Liverpool

Sjekk også: Nummer 19 - Historien om den 30 år lange jakten på ligagull

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.