Gå til sidens hovedinnhold

Derfor er patruljesekken så populær

Smarte funksjoner, optimal komfort, god plass og vannavstøtende materiale har gjort Milrabs patruljesekk til en bestselger

Hvis du er på utkikk etter en robust og romslig tursekk, bør du sjekke ut den nye versjonen av Milrab Patrulje. Dette er en sekk som brukes av politiet og diverse organisasjoner, men som også fungerer fint som tursekk for private friluftsentusiaster.

Den oppdaterte versjonen av sekken inneholder en rekke smarte funksjoner, har et avansert bæresystem for optimal komfort og sørger for at du har enkel tilgang til alt innholdet i sekken.

Sekken er produsert i 100 prosent polyester 1680D og har et innvendig lag i nylon. Sammen med forsterkede sømmer, robuste og vanntette glidelåser og UTX-klips er denne sekken skapt for å tåle røff bruk.

Sekken har i tillegg en forsterket bunn i PVC slik at den kan stå på fuktig underlag over tid og allikevel holde innholdet tørt. Vanntette glidelåser og et vannavstøtende hovedmateriale gjør også sekken godt egnet under fuktige forhold.

Milrab Patrulje er nå på tilbud - sjekk prisen her!

Smarte løsninger
Her er noen av de smarte løsningene som gjør at Milrab Patrulje skiller seg ut fra andre tursekker:

*Den har en utvendig lomme på hver side med lokk som kan justeres. Det er gjennomgang mellom sidelommene og hovedrommet hvis det er ønskelig å bære med seg ski, rajer eller andre lange gjenstander.

*Sidelommene er store nok til å inneholde en vannpose (Camelbak). Det er også montert en rekke mollefester som gjøre det mulig å koble til ekstra utstyr eller lommer, som for eksempel sanitetsvesker, utstyrslommer og entringsverktøy.

*Det er også montert bærestropper på undersiden av sekken og på utsiden av sidelommene.

*Sekken har topplokk med utvendig lomme.

*Innvendig har sekken to hovedrom. Rommene skilles ved hjelp av en fleksibel skilleplate som er festet til sekkens vegger ved hjelp av kraftig borrelås. Ved å bruke borrelås kan man justere størrelsen på de to rommene etter behov, i tillegg til at man kan fjerne skilleplaten hvis man ønsker å kun ha ett stort rom.

*Det finnes to små innvendige lommer med glidelås. En plassert i topplokket, mens den andre er plassert på innsiden av hovedlokket.

Milrab Patrulje er nå på tilbud - sjekk prisen her!

Dette sier kundene om sekken
Patruljesekken er en av Milrabs absolutte bestselgere, og tilbakemeldingene fra kundene er overstrømmende:

«Sekken ble brukt til fjellturer med sovepose og telt. Fungerte utmerket med stroppene på siden og under, som gjør at kan "bygge" ut sekken til å være mye stæsj. Sekken er veldig romslig og solid. Tommel opp.»

«Svert solid og komfortabel plass. Smart system for åpning og lukking. Store gode sidelommer. Jeg har denne sekken i stor også, som også fungerer optimalt. Et stort pluss at sekken også ser veldig bra ut!»

«Meget god sekk til en rimelig pris. Har brukt sekken til jakt- og teltturer.»

«Jeg bruker sekken hver dag når jeg sykler 8 kilometer til og fra jobb. Er godt fornøyd med den, får med mye i den når jeg kjøper matvarer. Den beste ryggsekken jeg hatt!»

«Fantastisk sekk til både reise og turer i fjellet. Får plass til alt en trenger og meget slitesterk! Går med meg overalt.»

«Mange lommer og utnyttet maks til å være 40 l-sekk.»

«Sidelomme 1: MSR Hubba Hubba telt (ja, det får plass!). Sidelomme 2: Sovepose (sommer) + Sea to summit-pute. Nederst i hovedrom: Sea to summit liggeunderlag. Hovedrom: Stormkjøkken, klær og mat. Mellom sidelommer og sekk er det plass til fiskestang, øks, mm. Hele pakka mi veier under 8 kg. Genialt størrelse for en hiking-helgetur hvis man ikke skal bære seg ihjel. Man kan selvsagt henge på ekstra ting under og på sidene. Mange muligheter.»

«Knall i padden denne sekken her. Greit med plass til en tredagerstur. Har også en luddig løsning for å feste ski på sidene. Veldig behagelig å bære tungt i over tid.»

Milrab Patrulje er nå på tilbud - sjekk prisen her!


Se de øvrige sekkene som er på tilbud hos Milrab her!

Kommentarer til denne saken