*Nettavisen.*

Design dine egne Oakley-briller

Reklame
 

Foto: Oakley.com

Design dine egne Oakley-briller på nulla komma niks.

08.10.19 09:02

Oakley-briller har blitt en stor trend de siste årene, og med god grunn. Tar du løping og sykling på alvor, er gode briller minst like viktig som løpesko, pulsklokker, løpesekker, drikkeflasker og ørepropper.

Nå kan du gjøre opplevelsen enda kulere ved å designe dine egne sportsbriller fra Oakley.

Alt du trenger å gjøre er å velge innfatning, legge til detaljer og etsing på brilleglassene. Så kan du klikke deg hjem ditt helt unike sett av Oakley-briller. Det er gratis frakt og rask leveringstid på opptil fire dager.

Velg mellom sport, fritidsbriller, ungdom eller spesialutgave.

Design dine egne briller fra Oakley her.

Her er tre populære brillemodeller:

Oakley Radar

Klikk på bildet for å forstørre.  

Prizm er en banebrytende linseteknologi fra Oakley som filtrerer lyset så det tilpasser seg ulike aktiviteter og omgivelser. Prizm-glassene slipper nemlig igjennom flere farger uten å slippe inn mer lys.

Denne teknologien sørger for klar sikt og skarpere kontraster, og dermed et mer detaljert bilde av omgivelsene. Dette øker prestasjonen og sikkerheten ved at du får et klarere overblikk over eventuelle hindringer uavhengig av hvilket terreng du befinner deg i.

Design din egen Oakley-brille her.

Oakley Jawbreaker

Klikk på bildet for å forstørre.  

Jawbreaker kommer med Prizm-glass fra Oakley og er en stor favoritt for alle som elsker aktiviteter som sykling og løping.

Design din egen Oakley-brille her.

Oakley Flight

Klikk på bildet for å forstørre.  

Flight Jacket er en høyteknologisk sportsbrille som er spesielt designet for sykling, ski og løping. Med rammeløs topp gir brillene deg god utsikt med maksimalt synsfelt. Den avanserte nesebroen gir god lufting for å unngå dugg og varme.

Design din egen Oakley-brille her.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.