Designerveskene du faktisk har råd til

Reklame

Foto: Timur Emek/Getty Images

Du skal få slippe å tømme lommeboken eller kjøpe vesker med kort levetid. Her gjør du kupp på kvalitetsvesker til en billig penge.

02.07.19 14:37

Det er ikke alle som har råd til å eie en rådyr designerveske dinglende på armen. Men du kan fortsatt gjøre en knallgod investering, samtidig som du sparer tusenlapper. Akkurat nå har flere nettbutikker sommersalg, og en gledelig nyhet er at flere high-end vesker er satt ned til opptil 70 %!

Har du lenge siklet etter den perfekte luksusvesken, kan du finne designermerker som Stella Mccartney, Kate Spade, Marc Jacobs og Little Liffner på salg. Det beste av alt er at de blir finere og finere med årene. Under har vi valgt frem våre favoritter.

Få opptil 50 % rabatt på vesker hos Wakakuu.

Sjekk også salget hos Nelly her- de har opptil 70 % rabatt.


Veske fra Marques' Almeida

En av årets største vesketrender er den såkalte "Rachel"-vesken med håndtak på toppen, som vi elsket på 90-tallet. Den andre trenden er slangemønster. Med denne lille vesken fra Marques' Almeida, får du to trender i en smekk. Nå kan du få den for 40 %. Klikk her!

designer

Veske fra Calvin Klein

Den lille sorte gjelder også i veskefronten. Alle kvinner bør eie minst en sort veske til hverdagsbruk. Denne fra Calvin Klein er i 100 % ekte skinn, og har tallet "205" - adressen til Calvin Kleins hovedkontor i Manhattan, New York. Nå er den satt ned til 60 %. Klikk her!

Veske fra Cesta Collective

Denne vesken er perfekt om sommeren og til dine viktigste eiendeler. Faktisk er den håndvevd i hele seks dager. Innvendig har den ekstra plass til tre kredittkort. Nå satt ned til 60 %. Få tak i den her!

Veske fra By Far

Også inspirert av 90-tallet, er denne lille bøttevesken fin å ha til hverdagens sysler. Modellen "Nick" er designet i Spania i blank krokodille-skinn og har plass til din mobil, kortholder og sminken du ikke kan leve uten. Her får du tak i den.

Veske fra Wandler

Denne sesongen er det jordtoner og friske detaljer som gjelder. Denne elegante vesken fra Wandler gir deg plass til dine viktige eiender, og gir antrekket det lille ekstra. Her får du tak i den.

Veske fra Little Liffner

Veskemodellen "Foccacia" fra populære Little Liffner er en elegant veske i ekte skinn. I tillegg til det korte håndtaket, får du med en lengere stropp om du ønsker å forlenge den. Få tak i den her.

Veske fra By Malene Birger

Norske kvinner elsker veskene fra danske By Malene Birger. Denne har det ikoniske, arabiske blomstermønsteret, og passer perfekt som shoppingveske. Få tak i den her.

Veske fra Nunoo

Danske Nunoo imponerer motebransjen med sine velkjente vesker. Denne varianten er laget av nylon og passer som sportsveske som til hverdags. Her får du tak i den.

Veske fra Michael Kors

En skulderveske er must for lange dansekvelder på byen. Denne fra Michael Kors har en flott farge og er produsert i 100 % skinn med delitakte gulldetaljer. Du kan få den til 50 % nå. Her får du tak i den.

Veske fra Marc Jacobs

En skulderveske er et viktig tilbehør om du vil satse på en stilfull look. Dette er en enkel, sort veske fra populære Marc Jacobs i ekte skinn. Skaff deg den til 40 %. Her får du tak i den.

Veske fra Tiger of Sweden

En stilfull veske fra Tiger of Sweden med en klassisk look. Denne hverdagsvesken rommer alle de nødvendighetene samtidig som den passer til alt. Satt ned til 50 %. Få tak i den her.

Veske fra By Malene Birger

Vesken Gemma Mini er i 100 % kuskinn og er den perfekte, lille vesken til flere anledninger. Enten du skal på fest eller trenger en veske til hverdags, så er denne et godt valg. Endelig kan du få den til halv pris. Få tak i den her.

Veske fra Ganni

Sporty vesker er også med i motebildet i 2019. De neongrønne og oransje detaljene gjør vesken mange hakk kulere. Denne kan lett brukes om du ønsker en mer sporty stil. Nå er den satt ned til 50 %. Få tak i den her.

Veske fra Little Liffner

Ønsker du en veske som gjør at du skiller deg ut, kan denne vesken med ringer gjøre susen. Materialet er semsket skinn og den brune fargen går aldri av moten. Her får du tak i den.

Veske fra Cult Gaia

Veskemerket Cult Gaia har virkelig tatt moteverden med storm. Du har sikkert sett en kjent influencer med en bambusveske fra Cult Gaia. Denne modellen er i 100 % bambus og håndtaket blir lukket med magneter. Få tak i den her.

Veske fra Cult Gaia

En annen veske fra Cult Gaia er denne boksformede vesken. Den er som et smykke i seg selv, og er virkelig et blikkfang som gir høy "wow"-faktor. Satt ned til 50 %. Kjøp den her.

Veske fra Ganni

Hva er bedre enn en sterk sommerfarge i sommer? Skal du på sommerfest, er denne den perfekte vesken for å løfte antrekket. Nå får du den for halv pris! Få tak i den her.

Veske fra Kate Spade

Denne skuldervesken i ekte skinn er fra ikoniske Kate Spade, og kommer med avtakbar og justerbar skulderreim. Med et klassisk design, kan du ha bruke den år etter år. Nå satt ned til 50 %. Få tak i den her.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.