*Nettavisen.*

Det geniale teltet det er lett å slå opp

Reklame
Dette er teltet det er virkelig enkelt å sette opp.

Alt i livet behøver ikke å være vanskelig eller ta lang tid.

17.06.20 06:58

Ut i skogen, eller bare ut i hagen eller på et svaberg kan det være deilig å ligge i telt. Når gradene koker, sola er framme eller du bare vil være litt nærmere vår fine, norske natur.

Hvor vanskelig det er å bære med seg og sette opp et telt kan diskuteres, men det er ofte noe som tar i hvert fall litt tid. Om du ikke har Outlust Pop up-telt da.

Klikk på bildet for å forstørre. Telt

Mål, montert: 290 x 200 x 130 cm

Vekt: 3,5 kilo

Teltet for opp til 4 personer har myggnetting, tåler regn og alt annet du forventer fra et telt. I tillegg til å sette seg opp selv, og lett å bære med seg rundt. I tillegg er det raskt, og enkelt, å ta ned igjen.

Dette er slik friluftslivet skal være: Enkelt og deilig.

Her finner du teltet

(PS! Det er også noen få igjen av det hengende teltet, men skal du ha en av disse må du være rask)

Vil du ligge behagelig også? Hva med et opplåsbart liggeunderlag det faktisk er ordentlig godt å ligge på? Her finner du det

For den som liker å holde seg ren og pen på tur kan den smarte campingdusjen som du kan ta med deg rundt også være en fin løsning. Sjekk den her.

Klikk på bildet for å forstørre. Liggeunderlag

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.