*Nettavisen.*

Dette er årets julegave

Reklame
Quality Time mobilpose

Årets julegave er mobilposen som blokkerer mobilsignaler. 

Lurer du på hva familien bør få til jul i år så har vi svaret.

04.12.19 10:21

Det er vanskelig å få nok av den berømte kvalitetstiden med hverandre. En lysende skjerm i hånda kan ta opp mye av oppmerksomheten fra de fleste.

En julemiddag kan fort bli en jakt på det aller beste bildet på Instagram, gaveåpningen en nyhetsfeed, julefrokosten bare litt spill til.

Løsningen er skjermfritt samvær, men hva hjelper det hvis det vibrerer, durer og ringes herfra til nyttårsaften?

Her finner du årets julegave

Klikk på bildet for å forstørre. Making ready for the Christmas dinner Big family Christmas in old danish house. Domestic kitchen with family chatting

Med Quality Time mobilpose kan det skje at familien faktisk snakker sammen

Dette er årets julegave

Under juletreet, eller i den berømte julesokken, er derfor løsningen Quality Time mobilpose. Posen fungerer på mange måter som en mobileske, men har en viktig detalj: Den har RFID-beskyttelse som blokkerer telefonsignalene. Ingen blåtann, ingen GPS, ingen mobilsignal, ingen WI-FI. Null forstyrrelser.

Posen kan ha 8 telefoner, og familien eller venneflokken kan ta en velfortjent pause fra FOMO (Fear Of Missing Out) - og bare være sammen.

Her finner du mobilposen

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.