*Nettavisen.*

Dette er klærne høye menn kjøper

Reklame
Martin Steffensen og Kristoffer Liabø

Martin Steffensen (til venstre) og Kristoffer Liabø startet MediumTall.no ettersom de slet med å finne klær med god passform til sine 192 cm lange kropper.

Sliter du med å finne klær som passer til kroppsstørrelsen din? Eller synes du det er vanskelig å handle klær i gave til din høye kjæreste eller sønn?

07.10.20 14:38

For personer som er høyere enn gjennomsnittet, kan det være en stor utfordring å unngå magegliper og korte ermer når man skal kjøpe nye klær.

- Som høy er det nesten umulig å finne riktig størrelse! Medium kan være bra i bredden, men altfor kort. Large kan være lang nok, men altfor bred. Og så varierer det veldig fra merke til merke, forteller Martin Steffensen og Kristoffer Liabø.

De to barndomsvennene måler 192 centimeter på sokkelesten, og de har begge fått erfare hvor vanskelig det er å handle klær fra nettbutikker. Det er bakgrunnen for at de startet opp MediumTall.no – en spesialbutikk med klær for menn på over 180 centimeter.

Se utvalget av skjorter, gensere, bukser og jakker hos MediumTall

Klær sortert etter høyde

Hos MediumTall er størrelsene inndelt etter høyde istedenfor den tradisjonelle størrelsesinndelingen, mens bredden er medium for alle plaggene som føres.

- Så lenge du kan høyden din, er det enkelt å handle klær hos MediumTall. Nå slipper du å gjøre et kompromiss mellom for bred eller for kort, forsikrer Steffensen og Liabø.

I høst er dette de fem mest solgte produktene hos MediumTall:

1. Pakke med tre t-skjorter i bomull

2. Oxford-skjorte håndsydd i Portugal

Klikk på bildet for å forstørre. 2. Oxford-skjorte håndsydd i Portugal

3. Overskjorte i 50 % ull

Klikk på bildet for å forstørre. 3. Overskjorte i 50 % ull

4. Lett byjakke i twill

Klikk på bildet for å forstørre. 4. Lett byjakke i twill

5. Varm og behagelig hettegenser

Klikk på bildet for å forstørre. 5. Varm og behagelig hettegenser


Se hele utvalget av skjorter, gensere, bukser og jakker hos MediumTall

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.