*Nettavisen.*

Dette er klærne i 71 grader nord – Norges tøffeste kjendis

Reklame
 

UT PÅ TUR: Helly Hansen viser hvordan du kler deg riktig i et lag-på-lag system. Foto: Haakon Lundkvist

Det er Helly Hansen som leverer tøy til deltakerne i 71 grader nord. Her får du tak i plaggene.

15.04.20 09:26

Vi møter en spektakulær blanding av ekstremsport og nasjonalromantikk i 71 grader nord – Norges tøffeste kjendis. Fra Lindesnes fyr til Nordkapp skal kjendisene gjennom ikoniske utfordringer som topptur på Smørstabreen, klatring på Svolværgeita og roing i Lofoten.

De tøffe utfordringene, det krevende terrenget og det varierte norske klimaet stiller ekstreme krav til klærne. Det gjelder å ha klær som er tilpasset det du driver med.

Årets kjendisdeltakere er kledd i Helly Hansen fra innerst til ytterst. Trikset er å kle seg lag på lag i henhold til vær og aktivitetsnivå. Det norske merkets utviklere og designere har funnet frem til plagg som holder dem tørre og varme under varierte og krevende forhold.

Besøk nettsiden til Helly Hansen her.

Helly Hansen har laget en oversikt over hvilke plagg deltakerne bruker på sin ferd gjennom Norge.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Fra høsten 2019 tok Helly Hansen over som utstyrsleverandør for den populære programserien på TVNorge, 71 grader nord. Foto: Haakon Lundkvist

Ytterlag

Skalljakker fungerer som et skjold mellom deg og elementene. Skulle det blåse opp eller plutselig begynne å regne er dette ytterplagget uvurderlig.

Takket være Helly Hansens egenutviklede Helly Tech®-teknologi, beskytter deres skalljakker ekstra godt mot vind og regn, samtidig som de puster godt.

Odin 9 Worlds

En slitesterk 3L skalljakke som beskytter deg under alle værforhold. Denne jakken er fullstendig vanntett, vindtett og ventilerende. Vinner av “Gear of the Year” i Outdoor Magazine. Passer både til menn og kvinner.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Se flere skalljakker for menn / kvinner her.

Odin Huginn

Odin Huginn er en komfortabel softshell-bukse som tåler tøffe utfordringer. Passer fint til turer året rundt.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Se flere turbukser for menn / kvinner her.

Klikk på bildet for å forstørre.  

«71 grader Nord»-programleder Tom Stiansen (49) er kledd i Helly Hansen. Foto: Haakon Lundkvist

Mellomlag

En god isolasjonsjakke kan fungere som en suveren allround-jakke, og gjør det enkelt å regulere kroppstemperaturen. Passer bra både alene og som lag nummer to.

Odin Stretch Hooded Insulator

En varm og superlett isolasjonsjakke med stretchmateriale som gjør den myk og komfortabel. Den lave vekten gjør denne jakken perfekt på tur.

Klikk på bildet for å forstørre.  


Lifaloft Hooded Insulator

Denne nye Lifaloft™-isolerte hettejakken holder deg varm med lite volum og lav vekt. Ideell for eventyr året rundt i all slags vær.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Se flere mellomlag for menn / kvinner her.


Klikk på bildet for å forstørre.  

Helly Hansens tekniske undertøy er perfekt til alle årstider og værforhold. Foto: Haakon Lundkvist

Innerlag/base layer

Helly Hansen fant opp det tekniske undertøyet på 1970-tallet, og siden den gang har de perfeksjonert LIFA®-teknologien, som er den unike ingrediensen i deres tekniske undertøy. De har utviklet flere ulike materialkombinasjoner som holder deg tørr og varm ved ulike aktivitetsnivå.

Her kan du lære mer om hva som gjør tekniske undertøy fra Helly Hansen så unikt og effektivt.

HH Lifa Stripe Crew

Dette er den nyeste utgaven av LIFA® – det originale, tekniske undertøyet fra Helly Hansen. Det ikoniske designet med de klassiske stripene signaliserer suveren fuktighetskontroll, god pusteevne og lav vekt. Passer perfekt til intensive aktiviteter som klatring, padling og løping.

Klikk på bildet for å forstørre.  


HH Lifa Pant

Teknisk undertøy til daglig bruk i krevende aktiviteter. Hurtigtørkende, ventilerende og superlett.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Se flere base layers for menn / kvinner her.

Besøk nettsiden til Helly Hansen her.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag